60 fotografij, ki jih morate videti vsaj enkrat v življenju

GR.G.
19.09.2019 11:49
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vsakdo se rad nostalgično spominja preteklosti, prav fotografije pa so tiste, s pomočjo katerih se najlažje potopimo v spomine. Posebej zanimivo pa si je ogledati nekaj takšnih, ki so bile dolgo očem skrite, so posebne zaradi enkratnosti motiva ali pa so na njih upodobljene znane osebe, kot jih nismo vajeni. V vsakem primeru - fotografija pove več kot tisoč besed, zato si oglejte, kako je bil Charlie Chaplin videti brez ličil in prepoznavnih brkov, zadnjo znano fotografijo Steva Jobsa, sibirsko zaščitno oblačilo za lovce na medvede, Eifflov stolp med gradnjo, gnečo pred odprtjem prvega McDonaldsa v Rusiji, pa fotografijo leva, ki je nastala med snemanjem prepoznavne naslovne špice produkcijske hiše Metro-Goldwyn-Mayer. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/SarcasmLol/videos/2941474802593574/{/facebookpost}
Tu so še fotografski golobi, košarkar Barack Obama v šolskih letih, klesanje podob v goro Mount Rushmore leta 1939, človek z najdaljšo brado, glasbeniki, ki so igrali do bridkega konca na dan, ko je tragično potonil Titanic, pa "antigravitacijski" čevlji Michaela Jacksona. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta