Objavljeno zadnje sporočilo Diega Armanda Maradone, poslal ga je očimu svojega sinka

M.R.
01.12.2020 09:40
Argentinska televizija America je objavila avdio posnetek s sporočilom, ki ga je pretekli teden preminuli Diego Armando Maradona poslal nekaj ur pred svojo smrtjo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Diego Armando Maradona s sinom Dieguitom Fernandom.
Profimedia

Njegovo zadnje sporočilo je bilo namenjeno človeku, ki je v resni zvezi z njegovo nekdanjo partnerico Veronico Ojedo. Ta je hkrati mati najmlajšega otroka Maradone, sedemletnega Diega Fernanda, ki ga je klical Dieguito ali mali Diego. 

Sporočilo je bilo namenjeno Mariu Baudryju, predstojniku kabineta ministra za varnost Buenos Airesa. "Zdravo Mario. Tukaj Diego. Vem, da bo to slišati nenavadno, vendar jaz in Vera imava dobre odnose in povedala mi je, da je s teboj. Pazi nanjo in še posebej na mojega angela Dieguita, ki ga z nikomer ne morem primerjati. Poglej, imam polno otrok, a zaradi tega malega bom popolnoma osivel," je dejal legendarni nogometaš, ki je preteklo sredo umrl zaradi težav z zdravjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta