Tina Maze o družinskem življenju: Sedaj sem kot vse mame na svetu

STA, A.L.
14.10.2019 13:28

Najboljša slovenska alpska smučarka v zgodovini Tina Maze se po rojstvu hčerke Anouk, s partnerjem Andreo Massijem sta se jo razveselila februarja lani, posveča pretežno družini. Še vedno dela z večino partnerjev, ki so jo podpirali tudi med kariero, in s tem so povezani tudi skoraj edini njeni sedanji nastopi v javnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

"Sedaj sem kot vse mame na svetu, ki vedo, koliko je dela s tem, in tudi sama ga imam. Moji dnevi so pretežno posvečeni družini," je povedala v pogovoru z STA.
Šestintridesetletna Črnjanka je bila na letošnjem svetovnem prvenstvo v alpskem smučanju v Areju ponovno v vlogi sodelavke televizijske mreže Eurosport. "Smo v navezi, a letos ni SP ali olimpijskih iger, zato s tem sedaj nimam obveznosti."
Še vedno spremlja šport in alpsko smučanje, v katerem je v moškem delu sedaj zavela praznina. Avstrijski smučarski zvezdnik Marcel Hirscher je v začetku septembra objavil konec športne poti, ki jo je končal osmimi zaporednimi naslovi skupnega zmagovalca svetovnega pokala.

Andrej Petelinšek

"Tekmovanj sploh ne pogrešam"

A je svetovni šport že v preteklosti izgubil velika imena. "Tudi Lindsey Vonn, pa Maria Höfl-Riesch sta se upokojili, tudi sama ne tekmujem več. Bila so imena, ki so ustvarile določeno raven, določeno težavnost, ki je bila potrebna za osvajanje najvišjih dosežkov. In prihajajo nova imena, kot bodo tudi med fanti. Mikaela Shiffrin, Ilka Štuhec ... Te punce so bile že prej in so se sedaj prebile naprej."

Andrej Petelinšek

Še vedno jo v vrsti čakajo za fotografiranje

Vedno je bila oblegana s strani navijačev ter medijev in tudi sedaj jo še vedno v vrsti čakajo za fotografiranje, avtograme, ko se pojavi v javnosti. A ugodi, četudi se po karieri izogiba soju medijskih žarometov iz večinoma osebnih razlogov, a poredkoma tudi z javnostjo deli vtise prek družabnih omrežjih.

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta