(FOTO) Kot bi spet bila stara 20 let: Ob novih fotografijah mnogi ugotavljajo, da je na Mojci Mavec nekaj zelo drugače

D.Ži
12.08.2024 10:45

Ji tako dobro dene poletna ležernost? Je odkrila nov instagramovski filter? Priljubljena voditeljica in popotnica je na pragu 51-ih videti vrhunsko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mojca Mavec v ukinjeni oddaji Ratatujci na TVS. 
Tvs

Skoraj ga ni gledalca, ki mu ne bi bilo žal, da je na malih ekranih ne videvamo več tako pogosto kot nekoč, a k sreči Mojca Mavec v naših življenjih še vedno ostaja zelo prisotna vsaj preko družbenih omrežij, kjer lahko še naprej spremljamo njeno vznemirljivo odkrivanje sveta, pa tudi druge vsakodnevne utrinke. Kako zanimivo mora biti potovati s prekaljeno popotnico, polno zanimivih zgodb!

Pred dnevi je priljubljena voditeljica uživala v Istri, ki je njeno priljubljeno bližnje "pribežališče", saj ima njena družina tam že vrsto let hišo. Tam si napolni baterije, poišče mir in se predaja odlični istrski kulinariki, obiskala je tudi živahen olimpijski Pariz, prestolnico, ki ima pri njej zmeraj posebno mesto. 

A tokrat potovalne lepote niso bile v prvem planu, saj je mnoge presenetilo nekaj povsem drugega. Mojca je objavila nekaj fotografij sebe in ... nekateri so zelo presenečeni. Televizijka, ki bo oktobra praznovala 51 let, je na novih fotografijah videti nekako ... drugače. Ni skrivnost, da je v izjemni formi in da je skoraj nemogoče uganiti, koliko let šteje, a na novih fotografijah se zdi, kot da je Mojca spet v svojih dvajsetih. 

Ne vemo, ali ji je tako dobro dela poletna ležernost, počitek, ali je odkrila kak nov instagramovski filter, ali pa je svoj videz spremenila kako drugače, a Mojca je vsekakor videti drugače. In še vedno vrhunsko.   

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta