Kuharski mojster Primož Dolničar: Doma je na jedilniku vsak dan obvezna solata v takšni ali drugačni obliki

Urška Kereži
19.02.2020 06:06

Kot pravi, oddaje niso prišle zaradi kuhanja. Pravzaprav se je kuhanja resno lotil šele, ko jih je začel snemati. Strast in stremenje k lepoti življenja hrano povzdigneta na nivo nebeškega

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Primož Dolničar
Osebni Arhiv

Na programu 24Kitchen najdemo nekaj zelo dobrih kuharskih oddaj. Pa tudi kup popolne navlake, ob kateri se sprašujemo, ali bo voditeljicam uspelo do konca narezati čebulo, ne da bi se pri tem usodno poškodovale. A izbira je takšna, da vsak najde kaj zase, in ponosni smo lahko, da se je med največjimi kulinaričnimi imeni tega sveta znašla tudi oddaja, narejena v Sloveniji. Bil je že čas, potem ko smo v zadnjih letih gledali tudi kuharje iz Bolgarije, Srbije, Turčije, Finske in kdo ve od kod še. Primoža Dolničarja, ki jedem vselej poskuša dodati ščepec slovenskosti, zato najbrž ni treba posebej predstavljati. In ko kuha, je v svojem zenu - počasi se sprehaja po naravi, predstavlja zelišča in druge darove slovenske narave, ko govori z žametnim glasom, pa se nam zdi, da poslušamo pravljico.

Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Primož Dolničar
Sandra Kovačič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta