Športna novinarka sporoča: "Nimam nobene vstopnice, ne morem urediti akreditacije ..."

M.D.
25.09.2019 10:54

Slovenijo je zajela odbojkarska evforija. Danes ob 17. uri gre v prodajo zadnjih 2500 vstopnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

"Se boste udeležili tekme med odbojkarji Slovenije in Poljske v Stožicah?" vas danes v VOX populi sprašujemo na vecer.com. Le še 2500 vstopnic bo danes od 17. ure naprej na voljo na Petrolovih servisih. Da za polfinalno srečanje v Ljubljani vlada veliko zanimanje, govori dejstvo, da je po zmagi Slovenije proti Rusiji vstopnice na spletni strani Eventim želelo kupiti kar 40.000 različnih spletnih uporabnikov.
Del zgodovinskega obračuna, ki slovenskim odbojkarjem v primeru zmage že lahko prinese vsaj srebrno odličje na evropskem prvenstvu in s tem ponovitev uspeha iz leta 2015, si želijo biti tudi številni novinarji in posamezniki, ki so jim blizu. Športna novinarka RTV Slovenija Marjeta Hočevar je na Twitterju objavila sporočilo: 
{twitter}https://twitter.com/MetkaHocevar/status/1176556012511354880{/twitter}
Na spletu se že pojavljajo oglasi (pre)prodajalcev vstopnic, smo pisali včeraj, ko smo vam nanizali nekaj načinov, kako za razmeroma nizko ceno odpotovati v Pariz, kjer se bodo Slovenci ta konec tedna borili za odličje na eurovolleyu. Največ oglasov za vstopnice smo zasledili na spletni strani Bolha, cene so različne in močno zasoljene. Morebitnim kupcem sporočamo, naj bodo pri takšnih nakupih posebej pozorni, saj lahko gre za ponarejene vstopnice ali spletne potegavščine z zavajajočimi mobilnimi številkami.
Če ne boste med srečneži, ki si bodo tekmo Slovenije in Poljske ogledali v Stožicah, vabljeni na vecer.com/sport, kjer podrobno spremljamo dogajanje na odbojkarskem evropskem prvenstvu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta