Po hudi prometni nesreči umrl eden najbolj simpatičnih mladih filmskih zvezdnikov

D.Ži
27.05.2021 09:26
Samo 32 let je dočakal igralec, ki se ga spomnimo iz filmske uspešnice Šola rocka. S kolesom je prevozil rdečo luč v križišču.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kevin Clark, igralec, ki je nase opozoril z vlogo Freddyja Jonesa v filmu Šola rocka, je umrl za posledicami prometne nesreče. Po svojem domačem Chicagu se je vozil s kolesom, ko je v sredo zjutraj na križišču prevozil rdečo luč in je vanj trčil avtomobil. Ko so prispeli reševalci, je bil še vedno ujet pod avtomobilom. V kritičnem stanju so ga prepeljali v bolnišnico, a je kmalu umrl, piše US News. 

Po Šoli rocka, v kateri je glavno vlogo odigral Jack Black, je Clark presedlal v glasbene vode. Igral je na bobne in bil član skupine Jess Bess & The Intentions, ki je svoj prvi javni nastop v tej zasedbi izvedla minulo soboto. 

"Grozne novice. Kevina več ni, mnogo prezgodaj. Prelepa duša, toliko lepih spominov. Moje srce je zlomljeno. Njegovi družini in celotni zasedbi Šole rocka pošiljam ljubezen," je na instagramu napisal Jack Black. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta