(FOTO) Maribor: Prodajalko v Tušu z nožem prisilil, da mu je izročila denar, na begu nekaj bankovcev izgubil ...

Le.V.
29.08.2022 21:24

Ob avtobusnem postajališču v Ljubljanski ulici se je danes zgodil rop v trgovini z živili. Policisti so storilca prijeli že nekaj minut po dejanju in ga odpeljali v pridržanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Uroš Šoštarič

V trgovini Tuš v bližini Univerzitetnega kliničnega centra Maribor, tik ob avtobusnem postajališču v Ljubljanski ulici, se je danes sredi belega dne zgodil rop. Ura je bila okoli 16.30, ko je v prodajalno stopil moški in z nožem v roki prodajalki zagrozil, da mu izroči denar.

trgovina tuš, ljubljanska ulica Maribor
Uroš Šoštarič
V Tušu opažajo zvišanje stroškov poslovanja, zato vodstvo podjetja optimira poslovanje, z morebitno prodajo večinskega lastništva v trgovskem podjetju Engrotuš pa se ne ukvarjajo.
Uroš Šoštarič

S koliko denarja je ropar popihal iz trgovine, še ni znano, je pa Matej Harb iz Policijske uprave Maribor za portal Maribor24.si potrdil, da so policisti storilca kmalu po dejanju prijeli. Kot smo izvedeli od očividcev dogajanja, je storilec s kraja pobegnil v smeri Magdalenskega parka in po poti celo izgubil nekaj bankovcev.

Kdo je storilec, ki so ga policisti pridržali, ni znano, je pa Harb povedal, da je star 39 let. Policisti ga bodo kazensko ovadili zaradi ropa, za kar kazenski zakonik predpisuje kazen od enega do desetih let zapora.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta