(FOTO) Mitja Zupan odšel na delo na jug Italije, že več dni ga ni videl nihče, obveščen je tudi Interpol

A.L.
16.09.2023 06:47

Pogrešani je v Italijo odpotoval sam, v črnem kombiju znamke Volkswagen, delo pa naj bi opravljal v mestu Taranto v Apuliji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Policiste policijske postaje Kranj so 11. septembra popoldne obvestili o pogrešanem 43-letnemu Mitji Zupanu iz Kranja. Visok je 163 centimetrov, je vitke postave, ima kratko postrižene redke lase in nosi korekcijska očala. Nazadnje se je svojcem oglasil iz Italije 7. septembra letos.

Pu Kranj

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali policijsko postajo Kranj na (04) 233 64 00 ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Na Facebooku se je oglasil tudi brat pogrešanega in v četrtek zapisal: "Če kdo lahko kakorkoli pomaga pri iskanju mojega brata, bi nam zelo veliko pomenilo. Policija 'kao' ne more narediti veliko, ker je jug Italije baje svoj svet. Nedosegljiv je že od petka. Hvala!" Portal 24ur ob tem poroča, da so zadnje fotografije, ki jih je Mitja Zupan poslal družini, nastale na plaži, na kateri naj bi bival v svojem kombiju. 

Pogrešani je v Italijo odpotoval sam, v črnem kombiju znamke Volkswagen, delo pa naj bi opravljal v mestu Taranto v Apuliji. O pogrešanem je obveščen tudi Interpol.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta