Hudo pretepel ženo in si vzel življenje

Andrej Bedek, Vestnik
31.03.2020 17:58

V ponedeljek je pomurske policiste najprej dosegla prijava o družinskem nasilju v kraju Bolehnečici, pol ure kasneje pa so prejeli klic, da je nasilnež storil samomor

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so zaradi družinskega spora v Bolehnečicih v ponedeljek posredovali prvič, čeprav je storilec ženo trpinčil že prej, a ta ga ni nikoli prijavila. 
Nataša Juhnov/VESTNIK

Ljubosumje je očitno omračilo um 52-letnemu samostojnemu podjetniku iz Bolehnečicev pri Svetem Juriju ob Ščavnici, ko je v včeraj popoldan najprej dvignil roke nad svojo ženo, nato pa si vzel življenje. Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota so ob 17.30 prejeli prijavo o kršitvi javnega redu in miru v zasebnem prostoru, pol ure kasneje pa še prijavo o samomoru. Preiskava je pokazala, da se je 52-letnik s pestmi in brcami spravil na soprogo, ki pa je vseeno uspela steči po pomoč, čeprav ji je nasilnež prizadejal težke poškodbe. Sam je nato odšel na podstrešje znančevega gospodarskega poslopja, kjer se je obesil. Žena je bila domnevno v preteklosti že večkrat žrtev njegovega nasilja, a pomurski policisti in kriminalisti po naših podatkih niso nikoli prejeli prijav o trpinčenju v družini. Ponedeljkovo dogajanje bodo zaključili s poročilom državnemu tožilstvu o kaznivem dejanju nasilja v družini in povzročitve hude telesne poškodbe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta