Medvode: Na terasi gostinskega lokala z ostrim predmetom poškodoval 47-letnika

A.L.
20.10.2023 08:56

Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Storilec je s kraja peš pobegnil.
Sašo Bizjak

Včeraj zvečer so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je območju Medvod znani storilec na terasi enega izmed gostinskih lokalov po sporu in prerivanju  z ostrim predmetom huje poškodoval 47-letnega moškega. Poškodovanemu so takoj nudili pomoč in ga z reševalnim vozilom odpeljali v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo.  

Storilec je s kraja peš pobegnil. Popoldne so policisti sporočili, da se je osumljeni 23-letni državljan Slovenije danes sam predal na policijski postaji Medvode, odvzeli so mu prostost.

Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali dokaze in  nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta