Po desetih dneh na Madžarskem našli pogrešanega 20-letnika

M.R.
24.10.2023 12:36

Svojci so od petka, 13. oktobra, pogrešali leta 2003 rojenega člana družine. Na nas so se obrnili s prošnjo, da zgodbo delimo na spletu, policija pa je potrdila, da so ga v pondeljek našli nepoškodovanega na Madžarskem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Budimpešta
EPA

13. oktobra se je 20-letnik odpravil od doma in se odpeljal z vlakom proti Romuniji. Na madžarsko-romunski meji so ga ustavili in mu preprečili, da bi nadaljeval pot, saj ni imel veljavnega osebnega dokumenta. 14. oktobra je njegova mati dobila sporočilo, da naj bi se vračal proti Budimpešti. 

Nazadnje so ga na kratko slišali 15. oktobra, a iz pogovora ni bilo jasno, ali je res na poti domov. Od takrat niso imeli več informacij o njem in so nas v nedeljo 22. oktobra prosili, da o tem obvestimo javnost. 

Tudi slovenska policija je njegovo fotografijo in osebni opis objavila na spletni strani pogrešanih oseb. Zapis pa je včeraj umaknila, saj so ga, kot so nam sporočili z ljubljanske policijske uprave, našli nepoškodovanega na Madžarskem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta