Prijeli Maročana, ki ju sumijo, da sta na Taboru izvršila kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost

STA, M.R.
02.11.2023 10:40

Ljubljanski policisti so v sredo zjutraj zaradi suma kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost odvzeli prostost dvema državljanoma Maroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Po navedbah policije je do dogodka prišlo na območju Tabora v Ljubljani, kjer je neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, nato pa v družbi s še eno osebo zbežala s kraja.

Kot sporočajo s Policijske uprave Ljubljana, so bili v sredo zjutraj, nekaj po 7. uri, obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost na območju Tabora v Ljubljani. Na kraj dogodka so napotili več patrulj, policisti pa so takoj pričeli z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca.

Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26-letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost odvzeta prostost. Prav tako so odvzeli prostost 23-letnemu državljanu Maroka, ki ga sumijo pomoči pri dejanju.

Podrobnosti o kaznivem dejanju zaradi preprečitve ponovne viktimizacije žrtve in interesa preiskave, ki še intenzivno poteka, ne morejo pojasnjevati, bo pa o vseh okoliščinah in ugotovitvah obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta