Tragična nesreča na priljubljenem otoku: Mladi Britanci z gliserjem trčili v mamo štirih otrok, ta je zaradi hudih poškodb umrla

A.L.
02.09.2020 10:20

Družina je dolga leta dopustovala v svoji vili na Krfu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Britanski mediji poročajo o tragični nesreči, ki se je zgodila na grškem otoku Krf. Tam je skupina angleških turistov z gliserjem trčila v plavalko, ki je zaradi hudih poškodb umrla na poti v bolnišnico, propeler naj bi ji prerezal arterijo na nogi. S čolnom so upravljali trije mladi Britanci, ki so po dogodku zbežali s kraja nesreče, policija je proti njim uvedla preiskavo.
Nesreča se je zgodila v ponedeljek dopoldne na plaži Avlaki. 60-letnica iz Velike Britanije je plavala v morju, ko so z gliserjem mimo nje pridrveli trije Britanci. Poškodovano žensko, sicer mamo štirih otrok, so našli plavalci. Policisti so po dogodku sporočili, da je pokojna turistka utrpela poškodbe po vsem telesu, izgubila je tudi veliko krvi. Britanci, katerih starši imajo na obali Agios Stefanos nepremičnine, so zdaj v pridržanju. Njihov čoln so po poročanju tujih medijev odkrili na plaži v bližini kraja nesreče.
Pokojna 60-letnica je bila na grškem otoku na počitnicah skupaj s tri leta starejšim možem in hčerkama, sinova pa sta ostala doma. Družina je dolga leta dopustovala v svoji vili na otoku, 60-letnica pa naj bi svojega moža pred leti srečala prav na Krfu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta