Pred dopusti prešeren smeh za uporabnike IR-ogrevanja

J. M.
10.06.2022 08:50

V zahvalo za zaupanje in dobro je podjetje Ekosen že četrto leto zapored organiziralo kulturno-zabavni dogodek za svoje stranke in poslovne partnerje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Amasej Ferjuc

V prijetnem zelenem ambientu Geli Fun Placa v Miklavžu je pred dnevi potekal večer smeha in zabave, ki ga je za svoje stranke in poslovne partnerje organiziralo podjetje Ekosen. Dogodka v Miklavžu se je udeležilo 170 povabljenih gostov. Prireditev je povezovala Tinkara Fortuna, za obilo smeha pa sta poskrbela stand-up komik Perica Jerković in kantavtor Robert Petan, ki sta združila moči v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust. Skozi salve smeha sta komik in kantavtor pomahala v slovo morda najbizarnejšemu obdobju našega življenja.

Direktor Ekosena Aleš Babič, povezovalka dogodka Tinkara Fortuna, stand-up komik Perica Jerković in kantavtor Robert Petan
Amasej Ferjuc


Amasej Ferjuc

Ne le delo, tudi smeh povezuje

Direktor podjetja Ekosen Aleš Babič se zaveda, da so zadovoljne stranke tiste, ki med ljudi širijo dober glas. Ne nazadnje je  Ekosen z IR-paneli, ki ogrevajo prostore podobno kot toplota sonca, opremil že več kot 10.000 domov in podjetij v Sloveniji in tujini. Kot pravi Babič, ni le delo tisto, ki povezuje ljudi, temveč nas lahko poveže tudi pobeg v sproščen ambient, kjer se od srca nasmejimo in sprostimo.

Perica Jerković
Amasej Ferjuc


Amasej Ferjuc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta