Bibliotekarja iščejo v knjižnici v Lenartu, prodajalca vozil v Mariboru, računovodjo v Hočah

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
11.12.2019 12:57

Razmišljate, da bi zamenjali službo? Si želite nov karierni izziv? Tudi ta teden smo za vas izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Preverite!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saso Bizjak

Zaposlijo svetovalca za zdravje in varnost pri delu

Podjetje Kolektor Group v Mariboru zaposli svetovalca za zdravje in varnost pri delu. Od kandidatov pričakujejo izobrazbo vsaj 6/2 stopnje naravoslovne tehnične smeri, strokovni izpit s področja varnosti in zdravja pri delu, strokovni izpit s področja varstva pred požarom, znanje angleškega jezika, vozniški izpit in dve leti delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas v Mariboru, s trimesečnim poskusnim delom. Prijavo z življenjepisom lahko pošljete do 31. decembra, na naslov: KOLEKTOR GROUP d.o.o., Služba za kadre, Vojkova ulica 10, 5280 Idrija, Slovenija, s pripisom "za razpis: Samostojni svetovalec na področju varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom" ali po elektronski pošti: kadri@kolektor.com. Več informacij najdete na spletnem portalu.

Komercialista iščejo v podjetju Hart

Podjetje Hart, ki že več kot 25 let deluje na področju logistike, zaradi povečanega obsega dela zaposli komercialista. Kaj bodo vaše delovne naloge? Komuniciranje z obstoječimi in potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, iskanje novih strank v Sloveniji in tujini ter navezovanje stikov z njimi, priprava prezentacij in
pospeševanje prodaje. Pričakujejo, da imate vsaj IV. stopnjo izobrazbe in eno do tri leta delovnih izkušenj na področju trženja. Kandidati morajo prijave poslati do 5. januarja, na elektronski naslov: nika@hart.si. Ponujajo delo v mladem, urejenem in sproščenem delovnem okolju, možnost pogodbe za nedoločen čas, delo v pisarni in na terenu ter prilagodljiv delovni čas. Več informacij najdete tukaj.

Bi vas veselilo delo v knjižnici?

V knjižnici Lenart imajo prosto delovno mesto za bibliotekarja. Skrbeli boste za zbirko knjig za otroke in mladino, pripravljali različne dogodke in sodelovali z vrtci, šolami, društvi. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje humanistične smeri in leto dni delovnih izkušenj. Poleg tega tudi zelo dobro znanje angleškega in nemškega jezika, veščine javnega nastopanja, posebna znanja in sposobnosti pri izvajanju pravljičnih ur, zaželjene so tudi glasbene sposobnosti. Delali boste z otroki in uporabniki s posebnimi potrebami, oraganizirali boste tudi javne prireditve. Kontaktna oseba: KRANVOGEL KOROŠEC PETRA telefon: 02 7200 622 el. naslov: petra.kranvogel@lenart.sik.si. Prijave lahko pošljete še do ponedeljka, 16. decembra. Več podrobnosti na spletni strani.

Avto Koletnik potrebuje izkušenega prodajalca vozil

Podjetje Avto Koletnik zaposli izkušenega prodajalca novih in starih vozil. Kandidati morajo imeti najmanj srednješolsko izobrazbo, urejen družinski status brez kazenske evidence (lahko predložite potrdilo o nekaznovanosti), od njih pa pričakujejo tudi prodajne veščine in poznavanje motornih vozil. K prijavi z življenjepisom je treba priložiti tudi zdravniško spričevalo, s katerim izkazujete da lahko opravljate delo prodajalca. Ponujajo dobre pogoje dela in urejen delovni čas. Več informacij najdete na spletni strani.

Delo za računovodjo v podjetju Mibra

V podjetju Mibra v Hočah iščejo samostojnega računovodjo, žensko ali moškega, zaradi odhoda dosedanjega računovodje v pokoj. Zaželeno je, da je kandidat, ki mora imeti najmanj 10 let delovnih izkušenj kot samostojni računovodja v srednje velikem podjetju, iz Maribora ali okolice. Ponujajo delo za nedoločen čas, prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com. Naslov najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta