Dobrodelna akcija: Ko ti kavico postreže znan obraz

Denis Živčec Denis Živčec
28.11.2018 17:44

V mariborski kavarni Nana so zagnali izvirno dobrodelno akcijo, v kateri znani zbirajo za Anjo in hkrati spoznavajo, kako težek je natakarski poklic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko ti dan posladi Marko Šuler. 
Andrej Petelinšek

Naročiš kavo in prinese jo Marcos Tavares. Zebe te, pa te s čajem ogrejeta nasmejani Beba Ščap in Maja Založnik. Te dni povsem običajen prizor v Nani, priljubljeni mariborski kavarni na vogalu Gosposke ulice in Glavnega trga, kjer so pognali izvirno dobrodelno akcijo Znani v Nani. Recept je preprost. Znani obrazi se za en dan prelevijo v natakarje, kavarna pa nato njihov dnevni honorar prispeva v dobrodelni fond. Akcije sta se spomnila lastnika kavarne Devana in Sebastijan Blakaj, odziv znanih in gostov nasploh pa ju je prijetno presenetil. "Zbiramo za Anjo, ki ima cerebralno paralizo. Radi bi ji olajšali življenje in ji omogočili nujno potrebne terapije, ki jih bo izvajala pri gospe Jožici Potrč.

Simon Šparavec
Andrej Petelinšek
Marko Šuler, Beba Ščap, Simon Šparavec
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta