Festival Mladi Maribor: Kako še bolj aktivirati mlade

Miha Dajčman Miha Dajčman
25.09.2019 17:50

S Festivalom Mladi Maribor skušajo mlade vzpodbuditi k obisku in vključevanju v aktivnosti, ki jih ponujajo mariborske mladinske organizacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Festival Mladi Maribor organizatorji promovirajo z modrim ponyjem.
Igor Napast

Rdeča nit Festivala Mladi Maribor, ki bo potekal med 30. septembrom in 15. oktobrom, je pokazati možnosti za udejstvovanje mladih v Mariboru. "Mesto ima eno javno in devet nevladnih mladinskih organizacij, ob tem pa še dvajset drugih organizacij za mlade. To nas dela za najbolj razvit mladinski sektor v državi," pravi Željko Milovanovič, vodja festivala in projekta Com'on Maribor. A mladi v Mariboru bi se morali v ta ustroj vključevati še bolj in ravno to, aktivacija mladih, je namen festivala.
Ta pod geslom Najdi me! vzpodbuja mlade k obisku in vključevanju v aktivnosti, ki jih ponujajo mariborske mladinske organizacije. Projekt je letos strnjen v dva tedna, v katerih se bo zvrstilo 20 brezplačnih dogodkov.

Festival so v Kulturnem inkubatorju predstavili Maja Lamovšek, koordinatorica projekta EYE-Net, Marko Lük, koordinator festivala, in Željko Milovanovič, vodja festivala in projekta Com'on Maribor.
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta