Iščejo vodjo čokoladne vasice, telefonskemu svetovalcu ponujajo 1500 evrov plače, Pošta Slovenije zaposli dva inženerja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
28.05.2020 05:57

Iščete novo službo? Preverite, koga ta teden iščejo podjetja v Mariboru. Med zaposlitvenimi oglasi smo izbrali nekaj zanimivih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Bi bili vodja čokoladne vasice?

Podjetje Quadro išče vodjo svoje čokoladne vasice na obrežju reke Drave, sredi naravnega parka Natura 2000, kjer je vrata odprl luksuzni glamping resort. V vasici goste razvajajo s čokolado na vsakem koraku. Od kandidatov pričakujejo, da imajo organizacijske sposobnosti, radi delajo z ljudmi in imajo tudi podjetniško žilico. V ponudbi morate predstavi sebe, svoj način dela in delovne izkušnje ter opisati svoje kompetence, za katere menite, da so ključnega pomena pri vodenju čokoladne vasice. Ponudbe sprejemajo na mail: kariera@profilesslovenia.si. Več informacij na spletnem portalu MojeDelo. Prosto delovno mesto imajo tudi za slaščičarja.

Pošta Slovenije išče inženerja informacijskih storitev

Danes še lahko pošljete prijavo, če vas zanima delo inženerja informacijskih storitev na Pošti Slovenija. Prosti imajo dve delovni mesti. Zahteva se strokovna izobrazba dipl. inž. računalništva in informatike, dipl. ekonomist oz. drugi ustrezni poklici visokošolskega izobraževanja prve stopnje in najmanj 2 leti delovnih izkušenj s področja računalništva. Zaposlitev je za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom. Vlogo pošljite do vključno 28. maja na naslov: POŠTA SLOVENIJE D.O.O., Slomškov trg 10, 2000 Maribor. Več podrobnosti o tem, katera dodatna znanja še pričakujejo od kadidatov, najdete na spletni strani Optius.

Prosto delovno mesto za kadrovika

V podjetju Lasertehnik Marfin v Mariboru zaposlijo kadrovika. Katere lastnosti pričakujejo pri kandidatih? Natančnost, strokovnost, samostojnost, komunikativnost, odgovornost in pripadnost. Imeti morate vsaj VI. stopnja izobrazbe, eno leto delovnih izkušenj na področju kadrovanja. Prednost bodo imeli kandidati z znanjem računovodstva. Prijavo pošljite na naslov: Lasertehnik Marfin d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor, s pripisom 'Zaposlitev' ali na e-naslov: kadri@lasertehnik.si (v zadevi: Zaposlitev-kadrovik). Več podrobnosti tukaj.

Telefonskemu svetovalcu ponujajo 1500 evrov plače

Podjetje Vita Intel, ki se ukvarja z zavarovalnim zastopanjem, išče telefonskega stvetovalca za svoje stranke. Od kandidatov pričakujejo, da imajo IV. ali V. stopnjo izobrazbe in dobre komunikacijske sposobnosti, delovne izkušnje so zaželjene, niso pa pogoj. Kakšne delovne pogoje ponujajo? Delo za 5 do 6 dni v tednu, za 4 do 8 ur na dan, fleksibilen delovni čas, dopoldan ali popoldan. Prijavijo se lahko tako kandidati, ki iščejo redno zaposlitev kot študenti in upokojenci, ki iščejo le dodatno delo. Ponujajo 1200 do 1500 evrov bruto plače. Prijavo z življenjepisom je treba poslati do 11. junija na mail: info@vita-intel.si ali preko portala Optius.

UKC Maribor zaposli pripravnika laboratorijske medicine

V UKC Maribor imajo prosto delovno mesto za pripravnika, analitika laboratorijske medicine. Zaposlitev je za določen čas, šestih mesecev. Usposobili se boste za kasnejše samostojno delo. Kandidati morajo imeti končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), Medicinska diagnostična in terapevtska tehnologija. Več informacij o tem katere druge pogoje še morate izponjevati dobite na el. naslovu: ana.vilcnik@ukc-mb.si in na spletni strani. Prijavo je treba poslati do 2. junija, na poštni naslov: UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER MARIBOR, Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta