Komunala Slovenska Bistrica: Največja sprememba pri pogrebih

Tomaž Ajd Tomaž Ajd
24.03.2020 17:26

Komunala Slovenska Bistrica v času epidemije izvaja samo nujna dela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Delavci komunale še naprej skrbijo za čistočo v Slovenski Bistrici.
Tomaž Ajd

Komunala Slovenska Bistrica, ki pokriva občine Slovenska Bistrica, Makole, Poljčane, Oplotnica, Rače - Fram in del občine Kidričevo, kljub epidemiji novega koronavirusa zagotavlja vse nujne gospodarske javne službe. Vodstvo podjetja je zmanjšalo prisotnost zaposlenih na delu. "Zaposlenim v splošnih službah je omogočeno delo od doma in tako je zagotovljen osnovni obseg servisa za stranke," pravi Maksimiljan Tramšek, vršilec dolžnosti direktorja Komunale Slovenska Bistrica.
Odvoz odpadkov izvajajo po ustaljenih urnikih. Za fizične stranke so zaprti vsi zbirni centri za zbiranje odpadkov v Oplotnici, Poljčanah, Račah in na Pragerskem. Občane pozivajo k odgovornosti, da ne bi različnih vrst odpadkov puščali na nedopustnih mestih in tako še dodatno ogrožali okolja. V podjetju opozarjajo, da je pomembno pomisliti tudi na njihove komunalne delavce, ki morajo v tem času opravljati svoje delo, in ni na mestu, da jim z neodgovornim ravnanjem nalagajo dodatne obremenitve čiščenja okolja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta