Koncert na turnu: Na stoletnem stolpu Narodnega doma v Mariboru ob sredah koncerti

M.D.
21.04.2020 17:11

Stolp Narodnega doma bo postal najbolj nenavadno koncertno prizorišče v mestu, pravijo organizatorji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Vsako sredo ob 18. uri bo Narodni dom Maribor na stolpu ene mogočnejših stavb v mestu s pomenljivo zgodovino priredil koncert. Izbrane glasbene izvajalce bodo lahko Mariborčani videli tudi preko spleta s pomočjo 360-stopinjske kamere. Ta bo nudila pogled na koncert na nenavadnem mestu nad opečnatimi strešniki mariborskih stavb.
⁣"Gostili bomo najrazličnejše izvajalce, od prekaljenih glasbenih mačkov do glasbenih upov, ki jim bo Koncert na turnu odprl vrata na koncertne odre. Doživeli jih bomo povsem od blizu, intimno, iskreno, iz srca," so na družbenem omrežju Facebook zapisali v Narodnem domu Maribor.
{facebookpost}https://www.facebook.com/narodni.dom.maribor/posts/3379470832082424{/facebookpost}
⁣Koncert bo dal občutek svobode pod širnim nebom, polnim zvokov, ki se trgajo ob opečnate strešnike starega mesta, pravijo v Narodnem domu Maribor. "Uživaj v večeru, ki mu ne kraljujejo histerične večerne novice, temveč umetnost. Predaj se glasbi v njeni najpristnejši, surovi prvobitnosti in koncertnemu nastopu, pri katerem ne štejeta bleščeč kostum in soj žarometa, štejeta srce in duša.⁣"⁣
⁣Koncert na turnu s 360 stopinjskim pogledom bo predvajan na Facebook strani Narodnega doma Maribor vsako sredo ob 18. uri.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta