Letni oder Ruše: Take zgodbe potrebujemo bolj kot kdaj prej

MBK
06.08.2020 10:44

Čez natanko en teden se bo v Rušah začel tradicionalni festival Letni oder Ruše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osrednje dogajanje bo tudi letos na odru v kamnitem amfiteatru, kjer bodo gostili glasbenike, igralce in stand up komike.
Nejc Ketiš

Natanko teden dni nas še loči od festivala Letni oder Ruše 2020 - Sonce v srcu. Že enaindvajsetič bodo organizatorji, Javni zavod Center za mlade Ruše - CEZAM, skupaj s številnimi prostovoljci, kljub času, ki prireditvam ni preveč naklonjen, izvedli tradicionalni festival Letni oder Ruše. Tega bodo z dvema petkoma podaljšali še v pofestivalsko dogajanje, so sporočili iz piar službe festivala.
Letni oder Ruše se bo tudi letos dogajal na edinstvenem prizorišču kamnitega amfiteatra, Letnega gledališča Pod goroj. Dogajanje bo tokrat, zaradi nestabilne situacije z aktualnim koronavirusom, strnjeno v dneh med 13. in 16. avgustom. Organizatorji so uspeli pridobiti dovoljenje NIJZ in bodo dosledno spoštovali vse zahtevane varnostne ukrepe ter tako poskrbeli za varnost in zdravje obiskovalcev, zagotavljajo. To pomeni tudi, da ja vsak dogodek omejen na maksimalno 500 obiskovalcev.

Vsak dogodek bodo omejili na maksimalno 500 obiskovalcev.
Cezam
Letni oder Ruše
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta