Mariborski otok za kopanje odprt še od četrtka do nedelje

MBK
05.09.2023 12:40

Glede na napovedano sončno vreme so se v Šport Maribor odločili, da obiskovalcem ponudijo še štiri dodatne kopalne dni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Športu Maribor so se odzvali na pobude obiskovalcev, naj se kopalna sezona nadaljuje še nekaj dni.
Andrej Petelinšek

Čeprav so minulo nedeljo zaključili s kopalno sezono na Mariborskem otoku, so si zaradi napovedanega sončnega vremena v podjetju Šport Maribor premislili in bodo obiskovalcem ponudili še štiri dodatne dni. Mariborski otok bo tako odprt v četrtek in petek med 13. in 19. uro, ko bo veljala enotna cena vstopnice 4 evre, ter v soboto in nedeljo med 9. in 19. uro po rednem ceniku. V soboto bo za zabavo skrbel tudi didžej, nedeljski zaključek kopalne sezone pa bo minil v mirnem in sproščujočem vzdušju, napovedujejo v Športu Maribor.

Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek

"Čeprav bo v nedeljo zadnji letošnji kopalni dan na Mariborskem otoku, to ne pomeni, da bo Otok resnično zaprl svoja vrata, saj namreč že snujemo aktivnosti za do sedaj 'mrtve'  dele sezone - jesenski, zimski in spomladanski del. Medtem Mestna občina Maribor in Šport Maribor tudi že proučujeta različne tehnične rešitve, ki bi v prihodnji sezoni omogočile dogrevanje bazenske vode na Mariborskem otoku. To bi pripomoglo k hitrejšemu doseganju optimalnih temperatur vode za kopalce in podaljšalo kopalno sezono, saj bi v tem primeru kopališče lahko odprli prej in nato tudi kasneje zaprli," so zapisali v Športu Maribor. Po zaprtju letnega kopališča pa že v ponedeljek, 11. septembra, odpirajo vrata kopališča Pristan.

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta