Mariborski virtualni karierni sejem, ki ga je obiskalo 20.000 Slovencev, ostaja odprt

mbk
02.12.2020 17:30
Predstavilo se je 118 razstavljalcev. Na skupinski ogled stojnic se je prijavilo 117 osnovnih in srednjih šol iz celotne Slovenije.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Factumevent

Virtualni karierni sejem, ki so ga organizirale različne mariborske ustanove, je v preteklih dveh tednih obiskalo več kot 20.000 udeležencev. Predstavilo se jim je 118 razstavljavcev; delodajalcev, srednjih šol, visokošolskih ustanov in drugih podpornih organizacij za mlade. "Dogodek je pustil svoj pečat ne le v Mariboru in regiji, temveč v vsej Sloveniji," so v sporočilu zapisali piarovci iz kabineta župana Mestne občine Maribor. Na skupinski ogled stojnic se je prijavilo 117 osnovnih in srednjih šol iz območja celotne Slovenije, navajajo.

Factumevent

"Udeleženci so si sejem lahko ogledali na način virtualnega sprehoda, ki preslika občutek sprehoda v živo. Razstavljavci pa so imeli možnost predstavitve svojih poklicev in poslovnih prostorov na način 360 stopinjskega ogleda, prenosa različnih gradiv, pregleda prostih delovnih mest, komunikacije preko klepetalnic in dogodkov v živo (ang. live chat oz. webinar). S prenosom tradicionalnega kariernega sejma v virtualni prostor je nastal potencial za dolgoročni razvoj prostora, ki na enem mestu združuje povpraševanje ter ponudbo izobraževanja in dela."

Razstavljavci bodo posamezne razstavljene vsebine tudi spreminjali ali nadgrajevali. Zato so mladi vabljeni, da si preko vstopne strani http://www.karierni-sejem.si objavljene vsebine v spletnem prostoru ogledajo do 30. septembra 2021.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta