Medicinskim sestram ponujajo 3250 evrov plače, Terme Maribor iščejo menedžerja ...

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
05.09.2019 14:28

Iščete novo službo? Poglejte, kaj smo ta teden našli za vas med zaposlitvenimi oglasi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Edharcanstock

Terme Maribor zaposlijo menedžerja

V Termah Maribor ponujajo dolgoročno sodelovanje menedžerju. Od kandidatov pričakujejo, da imajo končano višjo strokovno šolo gostinske ali turistične smeri, znanje nemškega ali angleškega jezika ter veselje do dela z ljudmi. Obljubljajo dobro plačilo in možnost dodatnega izobraževanja. Več podrobnosti o prostem delovnem mestu in naslov, kamor lahko pošljete prijavo z življenjepisom, najdete na spletnem portalu.

Medicinskim sestram ponujajo 3250 evrov plače

Podjetje Münchenstift iz Nemčije išče medicinske tehnike za delo s starejšimi v domovih za upokojence. Kakšno izobrazbo zahtevajo? Kandidatke in kandidati lahko imajo tudi samo osnovnošolsko izobrazbo, ne zahtevajo delovnih izkušenj. Ponujajo redno zaposlitev, opremljena stanovanja in plačo v višini 3250 evrov. Za prijavo imate čas 30 dni, več informacij pa najdete tukaj.

Bi bili animator hotelskih gostov?

V podjetju Segrap rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo iz Ljutomera zaposlijo animatorja. Kaj bodo vaše naloge? Priprava športnih aktivnosti za goste hotela, termalnega parka in glampinga. Skrbeli boste tudi za animacijo otrok in spremljali goste na izlete. Katere pogoje morate izpolnjevati? Od kandidatov, ki lahko prijavo pošljejo do 11. septembra, pričakujejo vsaj srednješolsko izobrazbo, dobro znanje angleškega in nemškega jezika ter opravljen vozniški izpit. Zaposlitev je za določen čas, tri mesece. Če vas delo zanima, obiščite spletno stran.

Semenarna v Mariboru potrebuje skladiščnika

Semenarna Ljubljana v Mariboru zaposli skladiščnika. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Imeti morajo izobrazbo V. ali IV. stopnje, izpit za viličarja, usposobljeni morajo biti za delo z računalnikom. Od njih se pričakujejo tudi izkušnje z delom v skladišču, dobra fizična kondicija, natančnost in zanesljivost. Več o tem, katere delovne naloge boste opravljali in kam lahko pošljete prijavo, najdete na spletnem portalu.

Lidl išče vodjo servisnega centra v Mariboru

Če vas zanima, kako poteka oskrba logističnih centrov po celotni Evropi in ste pripravljeni sprejeti odgovornost za pravočasno in celovito oskrbo skladišč in njihovih poslovalnic, potem lahko do 8. septembra še pošljete prijavo za vodjo Lidlovega servisnega centra v Mariboru. Zaposlitev je za določen čas, 12 mesecev. Obljubljajo nadpovprečno plačilo, možnost dela od doma in šolanje v tujini. Od kandidatov zahtevajo najmanj VI. stopnjo izobrazbe, dobro znanje angleškega in nemškega jezika ter vozniški izpit. Več podrobnosti najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta