Občina Poljčane: Stanislav Kovačič

Barbara Bradač Barbara Bradač
02.12.2018 20:12

V Poljčanah na županskem mestu ostaja sedanji župan

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z 53,58 odstotki je v občini Poljčane zmagal Stanislav Kovačič.
Sašo Bizjak

V občini Poljčane so prešteli že vse glasove. Z 53,58 odstotki je zmagal Stanislav Kovačič, sedanji župan, ki vodi občino od ustanovitve občine leta 2006. Učitelj matematike in fizike, ki je kandidiral z listo podpisnikov ter podporo strank SLS in Desus je premagal Tomaža Kokota, kandidata stranke SDS, ki je kandidiral za župana tudi pred štirimi leti in tudi takrat, tako kot tokrat, izgubil v drugem krogu. 
"V občini smo imeli izrazito ostro kampanjo. Veliko se je dogajalo v Poljčanah. Vesel sem, da mi je uspelo. Mislim, da je protikandidat predstavil mnogo preambiciozen program na katerem je gradil, program, ki je realno uresničljiv mogoče v 20 letih. Volilcev ni možno podcenjevati, saj znajo oceniti, kaj je realno. V 12 letih nisem naredil večje napake, posebej pa mi nihče ne more očitati oškodovanja davkoplačevalskih sredstev in ljudje so znali to prepoznati in nagraditi, da smo na pošteni strani," je za Večer nocoj povedal aktualni in novi župan Stanislav Kovačič.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta