Pozor! To je seznam za evakuacijo oziroma omejeno gibanje predvidenih naslovov, glede na oddaljenost od najdenih bomb

Gregor Grosman Gregor Grosman
29.10.2019 15:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
300 metrski pas evakuacije prebivalcev v času deaktivacije bombe, najdene v bližini nakupovalnega središča Europark, ki bo potekala v četrtek, 31. oktobra.
Uroš Šoštarič

Tako v četrtek kot v nedeljo bo treba na obeh širših območjih, kjer sta bili najdeni ameriški letalski bombi iz druge svetovne vojne, zapreti nekatere ceste in izvesti delno začasno evakuacijo prebivalstva v radiju 300 metrov od lokacije bombe. Evakuirani prebivalci se bodo umaknili na zbirno lokacijo, to bo Dvorana Tabor, ob njej pa bo dovolj prostora tudi za avtomobile, ki jih bo prav tako treba umakniti z območja evakuacije, pozivajo na mariborski občini.
V območje do 300 metrov od najdene neeksplodirane bombe v bližini Europarka sodijo: Ljubljanska ulica 5, Masarykova ulica 16, 18, 20, 24, 26, Pobreška cesta 18, 20, 22 in Titova cesta 22, 24 in 24 A.

300 oziroma 600 metrski pas evakuacije in omejenega gibanja prebivalcev v času deaktivacije bombe, najdene v bližini nakupovalnega središča Europark, ki bo potekala v nedeljo, 3 novembra.
Uroš Šoštarič
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta