Ptujska bolnišnica zaposli zdravnika, več delavcev iščejo za pomoč na kmetiji, A1 tehničnega eksperta v Mariboru

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
22.04.2020 12:43

Bi radi zamenjali službo? Morda iščete novo, ker ste ostali brez nje? Preverite med zaposlitvenimi oglasi, ki smo jih izbrali, koga takoj zaposlijo v Mariboru in okolici!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
računalnik ženska s slušalkami delo
Shutterstorck

Ptujska bolnišnica išče zdravnika specialista

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj zaposli za nedoločen čas zdravnika specialista, ki bo delal na oddelku za podaljšano bolnišnično zdravljenje. Kandidati morajo imeti končano medicinsko fakulteto, opravljen specialistični izpit, najmanj 5 let delovnih izkušenj, veljavno licenco Zdravniške zbornice Slovenije in znanje slovenskega jezika na visoki ravni. K prijavi, ki jo morajo poslati do 30. aprila, je treba priložiti tudi potrdila o opravljenih obveznih cepljenjih po zakonu o nalezljivih bolezni. Zaposlitev je za nedoločen čas, možnost tudi sodelovanja po pogodbi civilnega prava. Več informacij lahko dobite pri Ani Vidovič, na telefonski številki: 02 749-16-18 ali elektronskem naslovu: ana.vidovic@sb-ptuj.si. Najdete jih tudi na spletni strani.

Potrebujejo več delavcev na kmetiji

Kmetija Vajngerl Hameršak iz Jakobskega dola zaposli več delavcev za pomoč pri raznih kmečkih opravilih kot so košnji trave, delo na polju in v vinogradu. Zaželjeno je, da imajo kandidati izpit za traktor, vendar to ni pogoj. Zaposlitev je za določen čas, obdobje štirih mesecev, delali boste dopoldan. Prijavo lahko pošljete do 12. maja. Če vas delo zanima, lahko dobite podrobnejše informacije pri Tanji Hameršak, na telefonski številki: 041278865 ali na elektronskem naslovu: tanjahamlersak74@gmail.com. Poglejte tudi na spletno stran.

Delo od doma za specialista digitalnega marketinga

V družinskem podjetju Kronoterm, ki se ukvarja s prodajo tihih toplotnih črpalk, takoj zaposlijo specialista za digitalni marketing. Delali boste večinoma na daljavo, od doma, občasno tudi na sedežu podjetja. Kaj pričakujejo od kandidatov? Dobro poznavanje digitalnega marketinga in družbenih omrežij, odlično poznavanje orodij Google Analytics, poznavanje orodij socialnih omrežji ter orodij Mailchimp in Wordpress, pa tudi poznavanje inbound marketinga, growth hacking in konceptov SEO. Imeti morate 1 do 2 leti izkušenj na področju digitalnega marketinga ter ustrezno izobrazbo s področja marketinga, računalništva ali multimedije. Prijavijo se lahko tudi študentje. Do 30. aprila pošljite svoj CV in tri poudarke, zakaj ste ravno vi pravi kandidat, na naslov suzana.gucek@kronoterm.com s pripisom/zadevo "Sodelavec za digitalni marketing". Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletnem portalu.

V Mariboru zaposlijo voznika tovornega vozila

Podjetje F.A. MAIK v Mariboru zaposli voznika tovornega vozila za lokalni transport. Zaposlitev je za določen čas, z možnostjo dolgoročnega sodelovanja, plača po dogovoru. Kandidati morajo imeti temeljno kvalifikacijo za voznika težkih tovornih vozil, vozniški izpit B, C in E kategorije, zaželeno je tudi, da imajo opravljen izpit ADR in vsaj eno leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, kar sicer ni pogoj. Če vas delo zanima, lahko prijavo pošljete še danes in jutri, preko zaposlitvenega portala Optius. Za dodatne informacije so vam na voljo tudi v kadrovski službi podjetja, na telefonski številki 02 46 000 86. Več o prostem delovnem mestu najdete tudi tukaj.

A1 ima delo za tehničnega eksperta

Podjetje A1 Slovenija v Mariboru zaposli tehničnega eksperta. Od kandidatov pričakujejo IV. ali V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri oz. drugo ustrezno izobrazba, poznavanje IP sistemov, področja telekomunikacij, obvladovanje telefonske komunikacije, dobro znanje uporabe računalnika – MS Office,
tekoče znanje slovenskega jezika, dobro znanje angleškega jezika in vozniško dovoljenje B kategorije. Ponujajo delovno razmerje za določen čas, s poskusno dobo 3 mesecev. Delali boste v poslovni enoti v Mariboru, v izmenah. Prijavite se lahko do 28. aprila, preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletnem portalu Optius. Ob prijavi je treba priložiti življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku. Več podrobnosti na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta