(ŠOLA LUČI) Kaj učita Uroš in Petra Dobnikar

MBK
24.09.2019 14:04

Mariborski zavod Šola luči vabi v soboto na dan odprtih vrat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra in Uroš Dobnikar sta ustanovila zavod Šola luči zaradi velikega interesa za udeležbo na njunih edinstvenih meditacijah.
Igor Napast

Mariborski zavod Šola luči, ki sta ga ustanovila in ga vodita zakonca Uroš in Petra Dobnikar, vabi v soboto, 28. septembra, med 9.30 in 13. uro na dan odprtih vrat, ki bo potekal na sedežu zavodu v Miklošiševi ulici 6. "Šola Luči skozi svoje programe v človeku prebuja in oživlja starodavno vedenje o svobodnem, srečnem in izpolnjenem življenju. Progami posegajo na področja duhovne rasti, preprečevanje stresa in izgorelosti ter krepitve zdravja," sta pojasnila Dobnikarjeva.
Uroš je zdravnik travmatolog, Petra pa akademska pianistka in profesorica klavirja. "Ljudem pomagava na preprost način in celostno, pri tem pa uporabljava znanja medicine, glasbe, zvoka in duhovnosti. Ljudi naučiva, da si lahko sami pomagajo okrepiti zdravje, izboljšati počutje, najti harmonijo in mir v sebi, urediti nerešene odnose in preseči strah, ki jih hromi," sta še poudarila Uroš in Petra Dobnikar.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta