Ste naleteli na cestno zaporo ali ne veste, zakaj morate ubrati obvoz? Nigradova aplikacija je na tekočem z deli na mariborskih cestah

Gr.G.
31.07.2020 12:50

Na zemljevidu, ki ga Nigrad posodablja dnevno, so označene intervencije in redne zapore na občinskih cestah Mestne občine Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Občinsko javno komunalno podjetje Nigrad je implementiralo spletno aplikacijo Cestne zapore, ki omogoča vpogled v realnem času v aktualno stanje na občinskih cestah v Mestni občini Maribor (MOM). Na interaktivnem zemljevidu je mogoče videti aktivne in predvidene cestne zapore, za vsako posamezno delovišče pa so zbrali več podatkov. Dela na državnih cestah niso označena.
Na podjetju enkrat dnevno, vsak dan zjutraj, posodobijo informacije: umaknejo delovišča, ki niso več aktualna, in dodaja nova. Vse na podlagi podatkov, ki jih po izdaji dovoljenj pridobijo od MOM. Lahko se zgodi, da so določene lokacije aktivne tudi po preteku datuma, ki je označen za predvideni konec del, saj se morda urejajo papirji za podaljšanje zapore, so pojasnili na Nigradu. 

Nigrad
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta