V Mariboru potrebujejo več varnostnikov z orožjem, delo tudi za dostavljavca paketov in tri telefonske prodajalce od doma

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
01.04.2020 14:02

Tudi ta teden delodajalci ponujajo kar precej zaposlitev v Mariboru in okolici. Preverite. Za vas smo izbrali nekaj prostih delovnih mest.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Podjetje Informatika potrebuje projektanta

Podjetje za informacijske storitve in inženiring Iformatika v Mariboru ali Ljubljani zaposli projektanta - specialista za področje analitike in skladišč podatkov. Od kandidatov pričakujejo najmanj VII. stopnjo izobrazbe, tehnične ali naravoslovne smeri, napredno poznavanje računalniških in informacijskih sistemov, usposobljenost za organizacijo obdelav podatkov, zaželene izkušnje z SSIS - Microsoft SQL Server Integration Services, višjo raven znanja angleškega jezika - B2 in vozniški izpit. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom, plačilo po uspešnosti. Prijavo z življenjepisom lahko pošljete do 26. aprila, preko portala Optius.com. Več informacij na: www.informatika.si. In tudi tukaj.

Takoj zaposlijo dostavljavca paketov in blaga

Podjetje iMATRING, ki se ukvarja s tovorom in transportom, išče novega sodelavca za dostavo paketov in blaga na relaciji Maribor - Rogaška Slatina - Šentjur - Štore - Maribor. Kandidati morajo imeti srednjo poklicno izobrazbo, vozniški izpit kategorije B in osnovno računalniško znanje. Pričakujejo tudi, da so zanesljivi in samoiniciativni. Ponujajo takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas, dopoldansko delo, od ponedeljka do petka,
prazniki in vikendi so prosti ter nadpovprečno plačilo. Če izpolnjujete navedene pogoje in bi vas to delo veselilo, morate prijavo poslati najkasneje do 15. aprila, preko portala Optius ali na email: prijava@imatring.si. Več podrobnosti najdete na spletni strani.

Zaposlijo več varnostnikov z orožjem

Podjetje Aktiva varovanje v Mariboru zaposli več varnostnikov z orožjem. Katerere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Imeti morajo II., III., IV. ali V. stopnjo šolske izobrazbe, zaželjeno je, da imajo opravljen NPK za varnostnika ali končano srednjo šolo za poklic Tehnik varovanja, da so usposobljeni za posest in nošenje orožja ter imajo opravljeno strokovno usposabljanje za rokovanje z orožjem. Da so opravili specialistično usposabljanje za opravljanje prevoza gotovine in drugih vrednostnih pošiljk, imajo vozniški izpit B kategorije (zaželeno tudi C kategorija), delovne izkušenje na področju varovanja, slovensko državljanstvo in aktivno znanje slovenskega jezika. Pogoj je tudi nekaznovanost. Vlogo, s kratko predstavitvijo ter kontaktnimi podatki pošljite do 30. aprila na elektronski naslov: kadri-varovanje@aktiva.si ali po pošti na naslov: Aktiva varovanje d.d., Kraljeviča Marka ul. 5, 2000 Maribor, s pripisom: za kadrovsko službo ali pokličete na tel. št. 02 230 30 43. Več informacij na spletnem portalu.

Bi delali v telefonskem studiu od doma?

Podjetje Trejk Trgovina ponuja trem kandidatom delo v telefonskem oddelku od doma. Vaša delovna naloga bo klicanje strank, in sicer dve uri na dan. Ponujajo pogodbeno delo in stimulativno plačilo. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Končano morajo imeti srednjo strokovno šolo, lahko se prijavijo tudi gimnazijski maturanti. Delovne izkušnje niso potrebne. Vaše prijave z življenjepisom pričakujejo najkasneje do 12. aprila na e-naslov: telemarketing@ro-sa.eu. Več podrobnosti najdete na spletni strani.

Delo za vodjo keramičarskih in kamnoseških del

Podjetje Gradom Plus iz Limbuša ima prosto delovno mesto za vodjo keramičarskih in kamnoseških del na gradbišču. Prijavijo se lahko gradbeni inženirji, gradbeni tehniki ali kandidati z drugo primerno izobrazbo. Katere pogoje še morajo izpolnjevati? Obvladanje računalniških programov Word, Excel MS Office (Excel, Word), zaželeno poznavanje programa za pripravo načrtov, aktivno znanje nemškega jezika, zaželeno znanje angleškega jezika in imeti morajo vozniških izpit. Prijave sprejemamo preko portala MojeDelo.com. Več informacij tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta