V podjetju Mupra zaposlijo arhitekta, v Obiju svetovalca, podjetje Proakta išče asistenta v kadrovski službi

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
13.11.2019 19:58

Za vas smo tudi ta teden pogledali zaposlitvene oglase in izbrali nekaj zanimivih delovnih mest. Preverite. Morda najdete novo ali celo prvo službo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Iščejo razvijalca za spletne rešitve

Podjetje Comtron za nedoločen čas zaposli razvijalca za spletne rešitve. Kaj pričakujejo od kandidatov? Šesto ali sedmo stopnjo izobrazbe računalniške smeri, vozniški izpit, zanesljivost, natančnost in doslednost. Poleg tega tudi znanje angleškega jezika, kar je pogoj za dodatno izobraževanje. Ponujajo urejeno delovno okolje, dobre odnose v delovnem kolektivu, možnost pridobivanja dodatnih znanj in plačo, ki bo odvisna od izkušenj, ki jih imate in napredovanja. Prijavo z življenjepisom je treba poslati do 21. novembra. Več informacij o tem, katera znanja še morate imeti in naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najdete na spletnem portalu.

Zaposlijo elektrotehnika ali inženerja elektronike

Podjetje Deka Agregati iz Miklavža na Dravskem polju, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo testne opreme za civilno in vojaško letalstvo, zaposli elektrotehnika ali inženerja elektronike. Od kandidatov pričakujejo V. ali VI. stopnja izobrazbe, smer elektronike, kreativnost in željo po ustvarjanju, usposobljenost za spajkanje, poznavanje delovanja elektronskih komponent, željo po spoznavanju novih področij, ročne spretnosti in samostojno delo, osnovno znanje angleškega ali nemškega jezika, osnovno delo z računalniškimi programi (MS Office), vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz na delo. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najdete na spletni strani.

Bi bili arhitekt novogradenj?

V mariborskem podjetju Mupra, za nedoločen čas zaposlijo arhitekta. Kaj boste delali? Načrte za novogradnje. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo, znanje slovenskega jezika in vozniški izpit. Delo je za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom, delali pa boste samo v dopoldanskem času. Prijavo morate poslati do 29. novembra. Več podrobnosti in naslov najdete tukaj.

Asistenta potrebujejo v kadrovski službi

Davčno računovodko podjetje Proakta 2020 zaposli asistenta v kadrovski službi. Opravljali boste administrativna dela, elektronske prijave in odjave delavcev v socialna zavarovanja, elektronsko oddajali razne druge vloge, sprejemali stranke in opravljali druga pomožna dela za pravno in računovodsko službo podjetja. Od kandidatov zahtevajo srednjo izobrazbo, zaposlitev je za nedoločen čas in krajši delovni čas, 20 ur na teden. Prijave sprejemajo do 19. novembra. Več podrobnosti o delovnem mestu najdete na spletni strani.

Bi bili svetovalec v Obiju?

Če bi vas veselilo svetovanje pri prodaji v trgovskem centru Obi, imajo v mariborski poslovalnici prosto delovno mesto. Prijavite se lahko do 21. novembra, če imate končano vsaj III. stopnjo izobrazbe, radi delate z ljudmi, ste prijazni in imate že nekaj izkušenj z napotki za gradnjo ali popravilo doma. Zaželeno je tudi znanje tujih jezikov, opravljen izpit za viličarja ali vsaj pripravljenost, da izpit naredite, ter znanje upravljanja z žago. Več informacij in naslov, na katerega lahko oddate prijavo, najdete tukaj.
V naši rubriki Vroča delovna mesta smo pred časom objavili oglas podjetja Lidl, ki išče regionalnega vodjo prodaje. Rok za prijavo na prosto delovno mesto je bil do 17. oktobra in ne 17. novembra, kot je bilo pomotoma navedeno v oglasu. Za neljubo napako se našim bralcem opravičujemo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta