(VIDEO) Na festival v okolici Maribora prihajata najbolj priljubljena didžeja na svetu

M.D.
17.02.2020 13:35

V Rogozi bo med 25. in 28. junijem StellarBeat Music Festival. Osrednja gosta bosta Dimitri Vegas & Like Mike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Rogozi se med 25. in 28. junijem ne bo spalo mirno. 
Ivan Rebić

Kralja Tomorrowlanda, prvouvrščena na lestvici priljubljenosti didžejev DJ Mag, pionirja svetovne elektronske glasbene scene v obliki, ki je priljubljena danes, bosta v neposredni bližini Maribora na StellarBeat Music Festivalu ob jezeru v Rogozi nastopila že prvi dan štiridnevnega dogajanja.
Brata v zasebnem življenju in duo za mešalno mizo, Dimitri Vegas & Like Mike, se bosta v Mariboru ustavila po nešteto nastopih na Tomorrowlandu, glavnih odrih EDC Las Vegas, EXIT festivala, Electric Zoo ter Creamfields in na svojo spektakularno glasbeno vizualno doživetje popeljala tudi obiskovalce Stellar Arene na otvoritveno noč festivala.
{embed_youtube}https://youtu.be/_0KMSc7Jz_Y{/embed_youtube}
Prejemnika mnogih nagrad za najboljša evropska didžeja sta bila dvakrat razglašena tudi za najboljša didžeja na svetu po mnenju oboževalcev. Brata Dimitri Thivaios in Michael Thivaios iz Belgije sta s svojimi skladbami večkrat dosegla vrh Billboard Dance Chart lestvice. Dvojec je znan predvsem po dobri interakciji s publiko na koncertih, ko didžeja tisoče ljubiteljev elektronske glasbe vodita do nepozabne izkušnje.
{embed_youtube}https://youtu.be/pOjW8D64pos{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/_1C7zDDSZoo{/embed_youtube}
Letošnji StellarBeat se bo prvič začel že v četrtek in bo trajal do nedelje. Na prizorišču se bo predstavilo več kot 50 didžejev. Organizatorji sporočajo, da bodo prvič pred slovenskim občinstvom nastopili uspešen italijanski didžej Angemi in glasbeni projekt iz Berlina, VIZE. Undetected oder se bo tresel v hitrejših in temnejših techno ritmih, vzhajajoče zvezde lokalne glasbene scene pa bodo svoj talent predstavile čez dan na plaži, kjer se bodo odvijale tudi športno-glasbene aktivnosti.
Organizatorji še sporočajo, da bodo kmalu razkrili ostale podrobnosti o dogodku.
{facebookpost}https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/193900185324388/{/facebookpost}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta