Vroča delovna mesta v Mariboru

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
27.11.2018 12:36

Ta teden vam v Mariboru ponujajo kar nekaj zanimivih služb. Poglejte in preverite, morda je katera med njimi tudi za vas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pixabay

Zaposlijo zdravnika v Mariboru

Zasebna ordinacija Naton iz Črnuč zaposli zdravnika medicine dela, prometa in športa, ki bi delal v Mariboru. Opravljal bi zdraniške preglede pred nastopom dela in za voznike. Zaposlitev nudijo za poln delovni čas, delo pa le v dopoldanskem času, med 7. in 15. uro, obljubljajo stimulativno plačilo, po dogovoru. Kandidati morajo imeti univerzitetno izobrazbo s področja medicine, prednost pa bodo imeli tisti, ki že imajo izkušnje z delom na področju medicine dela, prometa in športa. Prijave zbirajo do 23. decembra, več informacij dobite na telefonski številki: 01 563 14 40 in na spletni povezavi.

Mestna občina Maribor išče vodjo službe

Do četrtka, 29. novembra, se lahko prijavite na razpis Mestne občine Maribor. Iščejo vodjo službe za geografsko informacijski sistem in obdelavo podatkov v uradu za komunalo, promet in prostor. Pričakujejo, da imate že pet let delovnih izkušenj in visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, zaposlitev pa ponujajo za nedoločen čas, s tri mesečnim poskusnim delom. Kontaktna oseba je Nina Herman Kajbič na telefonski številki: 02 2201 340 ali elektronskem naslovu: mestna.obcina@maribor.si. Več informacij tukaj.

Bi opravljali delo asistenta režiserja v SNG Maribor?

Slovensko narodno gledališče Maribor zaposli asistenta režiserja za 12 mesecev. Od kandidatov pričakujejo dobro poznavanje repertoarja SNG Maribor, saj bo bodoči asistent sodeloval pri konceptualnih razgovorih z dirigentom in režiserjem, v popoldanskem času pa bo v celoti prevzel delo režiserja. Imeti mora visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, bodisi glasbene, plesne ali dramske umetnosti. Prijava je mogoča do petka, 30. novembra, več podrobnosti in kontaktne naslove najdete na spletni strani.

Za mesec dni išče sodelavca medicinska fakulteta

Na medicinski fakulteti v Mariboru za en mesec oziroma od 1. januarja zaposlijo asistenta z doktoratom v inštitutu za biomedicinske vede. Prednost bodo imeli kandidati z doktoratom znanosti s področja medicine, prijavijo pa se lahko tudi doktorji znanosti s področja farmacije in lekarništva ter kemije. Od njih se pričakuje tudi dobro znanje angleškega jezika, delo pa nudijo za skrajšan delovni čas - 20 ur na teden. Prijave je treba poslati do petka, 30. novembra, več o pogojih in o tem kaj boste delali, najdete tukaj.

Pošta Slovenije ima delo za analitika informacijskih sistemov

Pošta Slovenije ima v Mariboru prosto delovno mesto za arhiteka in analitika informacijskih sistemov. Ta bo analiziral, načrtoval in prenavljal informacijske sisteme in poslovne procese. Od kandidatov pričakujejo, da imajo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje s področja računalništva, sicer pa podrobnejše informacije o tem katera znanja pričakujejo, najdete tukaj. Zaposlitev je za nedoločen čas, prijave pa je treba poslati najkasneje do 17. decembra.

Philip Morris išče nove sodelavce na Štajerskem in v Pomurju

Adecco v sodelovanju s podjetjem Philip Morris vabi s sodelovanju komunikativne kandidate s štajerskega in pomurskega konca Slovenije. Gre za terensko delo po omenjenem območju, kjer boste komunicirali s posamezniki (končnimi uporabniki) in jih spoznavali z novo tehnologijo, ki so jo razvili v laboratorijih podjetja Philip Morris. Z njo so zamenjali svet tobačnih izdelkov in alternativnih načinov uporabe tobaka. Nudijo redno zaposlitev za polni delovni čas. Dodatne informacije dobite na telefonski številki: 041 712 264 (Vid). Če vas torej zanima delo na terenu, ste komunikativni, kreativni in vas ni strah novih izzivov, vas vabijo, da se prijavite preko povezave

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta