Za kupce po novem servisni otok v mariborskem Hervisu

Barbara Volčjak
10.11.2021 18:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Posodobljena mariborska poslovalnica v ospredje postavlja najbolj priljubljene športe pri nas, to so pohodništvo, tek in kolesarstvo. Foto: Andrej PETELINŠEK

Andrej Petelinšek

Danes so v Mariboru odprli prenovljeno poslovalnico Hervisa v trgovskem centru Europark, ki odslej kupcem ponuja tudi tako imenovani servisni otok. Na posebej opremljenem prostoru bodo Hervisovi prodajalci strankam svetovali pri nakupu opreme in opravljali meritve, na podlagi katerih kupec lažje sprejme nekatere odločitve. Za strokovno usposobljenost prodajalcev v podjetju skrbijo s stalnimi izobraževanji na terenu in tudi po spletu, je ob tem povedal direktor Hervisa za Slovenijo in Hrvaško Aleš Černe.

Andrej Petelinšek

"Prodajalci potrebujejo specifična znanja, kajti kupec je v obdobju interneta dobil veliko možnosti za izobraževanje in zelo dobro ve, kaj išče, zato se mu moramo v trgovini približati z več informacijami, boljšim znanjem in ponudbo. Zaposlenim zagotavljamo kvalitetno šolanje na področju prodajnih veščin in hkrati znanja o blagu," je povedal Černe. Na vprašanje, ali zaznavajo težave s pridobivanjem zaposlenih, je ocenil, da se sicer soočajo s tem problemom, ker se je trg delovne sile v zadnjih letih močno spremenil. "Vendar mislim, da smo toliko kakovosten delodajalec, da s tem nimamo večjih težav. Ljudje ostajajo pri nas dolga leta, zato mislim, da so zadovoljni," je zatrdil Černe. Vse tri mesece prenove je poslovalnica ostala odprta, tako da je vseh 21 zaposlenih ves čas obdržalo delo. 

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta