S štipendijami spodbujajo mlade pri izobraževanju in iščejo dva nova štipendista

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
17.03.2023 09:21

V času štipendiranja jima bodo omogočili praktično usposabljanje ali vajeništvo, ki poteka med počitnicami v podjetju. Mesečna štipendija je odvisna od kraja šolanja in šolskega uspeha

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V podjetju potrebujejo dijake in študente strojništva, mehatronike, elektrotehnike, ekonomije in tehnike, saj so ti ključni kadri za uresničevanje njihovega temeljnega poslanstva v predelavi plastike.
Andrej Petelinšek

Podjetje Skaza že leta štipendira obetavne dijake in študente z namenom, da jim med izobraževanjem zagotovijo praktična znanja in delovne izkušnje v visokotehnološkem proizvodnem podjetju v plastični industriji. Danes ponovno vabijo dijake, da se prijavijo na razpis za štipendijo. Izbrali bodo dva nova štipendista.

V času štipendiranja jima bodo omogočili praktično usposabljanje ali vajeništvo, ki poteka med počitnicami v podjetju. Ponujajo tudi stimulativno mesečno štipendijo, ta znaša od 150 do 250 evrov, odvisno od kraja šolanja in šolskega uspeha, možnost dodatnega zaslužka s honorarnim delom, mentorstvo pri delu in izobraževanju, za mnoge pa tudi prvo zaposlitev po končanem izobraževanju v mednarodno priznanem podjetju. Potrebujejo dijake in študente strojništva, mehatronike, elektrotehnike, ekonomije in tehnike, saj so ti ključni kadri za uresničevanje njihovega temeljnega poslanstva v predelavi plastike.

Podjetje Skaza z več kot 250 zaposlenimi v Velenju je odlično učno okolje. Osredotočajo se na razvoj kompetenc in osebno rast vsakega zaposlenega. Proizvodnja je v središču Skaze, podjetje pa pogumno uvaja avtomatizacijo in digitalizacijo v vse proizvodne procese. Za uspešno poslovanje, potrebujejo zaposlene, ki so strastni in predani izzivom ter napredku. Prepričani so, da imajo mladi nove ideje in koncepte, ki jih sprejemajo z odprtimi rokami in si jih prizadevajo uresničiti, saj to pogosto prinaša dodano vrednost podjetju in zaposlenim. Mladi, ki jih želijo sprejeti v svojo ekipo, morajo biti zavzeti, motivirani za učenje, samoiniciativni, timski igralci in morajo imeti močan čut za empatijo.

Poleg zagotavljanja učno usmerjenega okolja, ki daje poudarek osebni rasti in kariernemu napredovanju, je Skaza finančno stabilno podjetje, pravi Niko Medved, pomočnik generalnega direktorja in poudarja, da so zaposleni glavni vir zadovoljstva, napredka in potenciala za uresničevanje poslanstva. So tudi družini prijazno podjetje, ki skrbi za usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta