Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Bi bili psiholog v zaporih? Vodja bara v novem lokalu v centru mesta?

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
01.04.2022 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariborski zapori
Sašo Bizjak

Psihologa potrebujejo v zaporih

Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij Zavod za prestajanje kazni zapora Maribor zaposli psihologa. Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas, do vrnitve začasno odsotne uslužbenke oziroma najdalj do 8. aprila 2023. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo prve stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), in sedem mesecev izkušenj, znanje uradnega jezika, državljanstvo Republike Slovenije, ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Imeti morajo tudi strokovni izpit iz upravnega postopka, če ga kandidat nima, ga mora opraviti v zakonsko določenem roku. Delali boste v dopoldanskem času. Prijavo je treba poslati do 5. aprila na e-naslov zpkz-mb@gov.si ali poštni naslov Vošnjakova ulica 16, 2000 Maribor. Več informacij tukaj.

Bi delali v novem lokalu v centru mesta?

Vas zanima delo v popolnoma novem lokalu v centru Maribora? Menite, da ste sposobni voditi bar? V podjetju V&D Evolution, Denis Stojko, s.p., imajo prosto delovno mesto za vodjo bara. Pričakujejo, da znate pripravljati pijače in poznate delo v strežbi, imate tudi do eno leto delovnih izkušenj s podobnim delom, organizacijske sposobnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Prijave pričakujejo do 5. aprila preko zaposlitvenega portala Optius. Prijavi obvezno priložite svoj življenjepis. Razgovori potekajo individualno in se za njih dogovarjajo sproti. V restavraciji, kjer bodo stregli hrano in pijačo izključno rastlinskega izvora, zaposlijo tudi samostojnega kuharja.

Kadrovika iščejo v Palomi

Podjetje Paloma zaposli referenta za kadre. Imeti morate srednješolsko izobrazbo V. stopnje, najmanj tri leta delovnih izkušenj v kadrovski službi, obvladati morate delo z računalnikom. Pogoj je tudi znanje angleškega jezika. Pričakujejo še, da ste komunikativni, vztrajni, odgovorni in zanesljivi. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Delali boste v urejenem in prijaznem delovnem okolju z zaposlenimi z izkušnjami in znanjem. Prijavo z življenjepisom lahko pošljete do 27. aprila na e-naslov kariera@paloma.si. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletnem zaposlitvenem portalu Optius.

Paloma
Tadej Regent

Vas zanima prodaja kadilskih pripomočkov?

Podjetje Vlana Pro za nedoločen čas zaposli prodajalca kadilskih pripomočkov. Skrbeli boste za prodajo blaga in vodenje skladišča. Od kandidatov pričakujejo, da imajo osnovnošolsko izobrazbo, delovne izkušnje niso pogoj, je pa znanje angleškega in ruskega jezika. Obvladati morate tudi osnovno delo z računalnikom. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Če vas delo zanima, lahko za podrobnejše informacije pokličete na telefonsko številko 030 389 115, prijavo pa lahko pošljete do 4. aprila na e-naslov bagin.72@gmail.com. Povezavo do oglasa najdete na spletni strani.

Vzgojitelja zaposlijo v centru Gustava Šiliha

Center za vzgojo, izobraževanje, usposabljanje in svetovanje Gustava Šiliha Maribor za določen čas zaposli vzgojitelja v razvojnem oddelku. Kandidati morajo imeti specialno pedagoško izobrazbo: profesor defektologije, magister profesor specialne in rehabilitacijske pedagogike, opravljen strokovni izpit s področja vzgoje in izobraževanja. Vlogi je treba priložiti dokazilo o izobrazbi, opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo, da niste v kazenskem postopku, iz evidence pristojnega sodišča in potrdilo, da niste pravnomočno obsojeni, iz evidence ministrstva za pravosodje. Delovne izkušnje niso zahtevane. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 4. aprila na poštni naslov Majcigerjeva ulica 31, 2000 Maribor. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta