Jure Travner: Nahranil je dojenčka, zdaj bi še svojo športno lakoto

Aleš Mišič Aleš Mišič
29.11.2019 20:48

Na današnjem obračunu z Muro bodo Celjani doma iskali zmago, obljublja njihov kapetan Jure Travner

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

V predzadnjem krogu jesenskega dela prvenstva nogometaši Celja danes gostijo Muro. Dvoboj četrtega in petega moštva na lestvici bo pravi derbi. Kapetan Celjanov Jure Travner je bil pripravljen na pogovor, ko je nahranil hčerko, ker je bila mamica odsotna. Lani se jima je rodil Jan, pred dobrimi štirinajstimi dnevi je levi bočni branilec dobil še Evo. Kako bo pa s prehrano nogometašev? Tekma bo po kosilu, ob 13.50. "Vsako leto so proti koncu prvega dela tekme tako delegirane. Mislim, da to ne bo vplivalo na nikogar. Igral sem že v vseh mogočih terminih."
Za grofi sta spodrsljaja, pred dvema tednoma so remizirirali z Rudarjem, pred enim izgubili proti Olimpiji, ki so jo muraši v 16. krogu premagali, Celjani pa so takrat nazadnje vknjižili tri točke, s 4:0 so bili boljši od Triglava. Da je Mura še posebej disciplinirana in neugodna ekipa, poudarja prvi mož grofov. "Imajo svoj način igranja, so izredno kompaktni, zato se jim je treba zoperstaviti z enako mero agresivnosti. Mislim, da bo to prava tekma ekip z zgornjega dela lestvice, na kateri bomo zagotovo iskali zmago."

Aleš Cipot
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta