Mihael Klepač: Ne bomo se zadovoljili s tretjim mestom, gremo na prvo

Aleš Mišič Aleš Mišič
18.10.2019 19:37

Hrvaški napadalec, novinec v dresu Aluminija, je odločil zadnji dve tekmi v prid Kidričanov, jutri je na vrsti Bravo

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hrvaški napadalec je odločen, da s šumarji vzame kakšno lovoriko. 
Igor Napast

Ljubljanski Bravo gostijo v nedeljo (ob 16.30) Kidričani na domačem travniku. Novinec v prvoligaški druščini je prvenstveni premor zaradi reprezentančnih tekem izkoristil s pripravljalno tekmo. Šiškarji so si za nasprotniki privoščili italijanskega prvoligaša Hellas Verono. Nekaj igralcev je trenerja Dejana Grabiča zelo razočaralo, posledica je bil poraz z 0:4.
Upajo, da bo boljše že jutri, ko jim tudi ne bo lahko, saj bo na nasprotni strani čvrsto moštvo, ki v državnem prvenstvu zaseda tretje mesto. Aluminij je v premoru prav tako odigral prijateljsko tekmo, s hrvaško prvoligaško Gorico je izgubil z 1:2, a si je nato v sredo v prvem četrtfinalnem obračunu pokala s Koprom zagotovil prednost pred povratnim srečanjem na Obali. Za zmago z 1:0 je zadel novinec pri šumarjih, 22-letni hrvaški napadalec Mihael Klepač: "Bila je težka tekma, dosegli smo gol, da nam bo lažje na povratni tekmi. V Koper bomo šli odločeni, da dobimo tudi drugo tekmo in gremo v polfinale." V njem so igrali v zadnjih dveh letih, lani šele v finalu izgubili z Olimpijo. Tokrat zmajev ni več zraven, ni niti Maribora, priložnost se ponuja ... "Je pa Mura, ki je zelo dobra ekipa in je blizu vrha. Komaj sem prišel in še ne poznam dobro slovenske lige, vidim pa, da so v njej dobra moštva. Želimo do finala in osvojiti pokal!"

Andrej Petelinsek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta