Potrjeno: Matjaž Kek bo seznam reprezentantov objavil na svoji nekdanji šoli

Barbara Bradač Barbara Bradač
20.08.2019 12:31

Seznam vpoklicanih reprezentantov za kvalifikacijski tekmi bo objavil v torek, 27. avgusta, in sicer na Osnovni šoli bratov Polančičev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Toms Kalnins

Slovenski nogometni selektor Matjaž Kek bo seznam reprezentantov za septembrski kvalifikacijski tekmi proti Izraelu in Poljski slovenski javnosti predstavil v Mariboru, na njegovi nekdanji osnovni šoli, Osnovni šoli bratov Polančičev Maribor. „Ker septembrski tekmi sovpadata tudi s pričetkom šole, smo tokratni akciji reprezentance poimenovali Skupaj v šolo, skupaj na nogomet. V prvo vrsto bomo postavili šolarje, se spomnili šolskih dni naših reprezentantov,“ so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije in potrdili informacijo. Ravnateljica Brigita Smogavec je za Večer povedala, da so jo prejšnji teden obvestili o tej nameri in da Matjaža Keka z ekipo z veseljem gostijo na šoli: "Na naši šoli so absolutno dobrodošli. Za nas je to tudi velika čast."

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta