Robert Pušaver: Upamo, da izplavamo iz krize, da se ne predamo prehitro

Aleš Mišič Aleš Mišič
02.12.2019 20:08

Nogometaš knapov ve, kako razmišljajo Mariborčani, da proti njim nimajo kaj izgubiti. V Velenje, kjer bo jutri ob 17.55 obračun moštev v zadnjem jesenskem krogu, se je pred tremi sezonami preselil iz njihovega tabora

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Zelo slab jesenski del je za nogometaši velenjskega Rudarja, v katerem po 19. krogih nimajo niti ene zmage. Pomagali jim niso mogli niti štirje različni trenerji, posledica pa je zadnje mesto na prvenstveni lestvici. Za konec nogometne jeseni jutri ob 17.55 gostijo Maribor za morebitno presenečenje, kot je bilo tisto v drugem krogu, ko so doma izkoristili slab začetek vijoličastih z remijem (1:1). Mariborčani so se potem v Ljudskem vrtu maščevali za izgubljeni točki, knapom nasuli v mrežo pet golov, 5:0 pa je tudi njihova najvišja zmaga v letošnjem prvenstvu.
Branilec Robert Pušaver je poskušal odgovoriti, kje je vzrok za Rudarjevo agonijo. "Če odkrito povem, niti sam ne vem, to je pač posledica nesreče, da vedno dobimo takšne bolj smešne gole, naredimo majhno napako in dobimo gol. V jesenskem delu nam nič ne gre, s samimi remiji smo prišli do sedmih točk. Kot ti ne gre, lahko ne vem kaj delaš in se trudiš, ampak ne moremo priti iz krize. Škoda, ker smo vsi dobri fantje, dobro se razumemo, ko pa pride tekma, nekaj negativnega vpliva na nas, pa ne vemo, kaj."

Robert Pušaver je že vajen, da stoji na nasprotni strani nekdanjega kluba, 77 nastopov ima za Rudar. 
Andrej Petelinsek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta