Dograditev zdravstvenega doma gre po načrtih

Aleksandra Papež
09.03.2019 01:39

Nadgradnja sedanje stavbe za eno nadstropje bo predvidoma končana avgusta letos. Vrednost investicije je pol milijona evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Povezovalni trakt bodo nadgradili za eno nadstropje.
Aleksandra Papež

Da bi zadostili vsem prostorskim potrebam v stavbi Zdravstvenega doma Lenart, zlasti zaradi povečanja števila pediatričnih ambulant in novega centra za krepitev zdravja, so se odločili sedanji vezni trakt nadgraditi, povišati za eno nadstropje. S tem bodo pridobili približno 350 kvadratnih metrov dodatnih prostorov. Za ZD Lenart je to velikega pomena, v novi del se bo selil center za krepitev zdravja, ki je v letu 2018 postal nova enota zdravstvenega doma, z njim pa so nadgradili preventivne programe še s kardiološkimi, ginekološkimi in drugimi programi.
Nadgradnjo sofinancira Evropska unija in poteka po zastavljenem terminskem planu, pravijo predstavniki ZD Lenart. V kratkem bodo izvedeni zasteklitev in instalacijska dela. Vsa dela naj bi bila končana do konca avgusta letos. Skupna vrednost investicije bo predvidoma znašala okoli pol milijona evrov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta