Answear, vodilna in drugačna modna spletna platforma z dostavo v le 48 urah!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
14.09.2023 12:51

Znamka je prisotna na Poljskem, Češkem, Slovaškem, v Ukrajini, Romuniji, na Madžarskem, v Bolgariji, Grčiji, Cipru in na Hrvaškem, s Slovenijo pa je lani odprla že enajsto tržišče v Evropi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
arhiv naročnika

Answear, vodilna modna spletna trgovina z oblačili, ki že več kot 10 let uspešno deluje v srednji in vzhodni Evropi, je lani prispela tudi v Slovenijo. Blagovna znamka je že od svojega nastanka zavezana družbeni odgovornosti podjetij v vseh segmentih, usmerjena v aktivno življenje in je posvečena neodvisnim in pogumnim ženskam, ki ne bežijo pred spremembami, temveč se zanje borijo.

Answear ponuja 500 originalnih svetovno priznanih blagovnih znamk vseh kategorij

Answear ponuja skupno 500 svetovnih blagovnih znamk, kot so priljubljeni Guess, Desigual, Karl Lagerfeld; športne znamke Adidas, Nike, New Balance; kultne jeans znamke Levi's, Lee, Wrangler; kot tudi premium znamke Diesel, Boss, Hugo, Michael Kors, Valentino, DKNY, Tommy Hilfiger. V ponudbi so tudi Tiger of Sweden, The Kooples ali Hoff, pa tudi lastna omejena serija blagovne znamke answear.LAB, katere kolekcije so izdelane v sodelovanju z evropskimi lokalnimi proizvajalci in so osredotočene na okolju prijazne materiale. Answear z lastno blagovno znamko daje zgled drugim o trajnostni proizvodnji, hkrati pa prenaša sporočila o pravicah žensk, neenakosti spolov v družbi, marginaliziranih skupinah in je medij za humanitarne pobude.

Poleg promoviranja modnih trendov, vodilna evropska platforma kupce izobražuje o pozitivnih nakupovalnih navadah in rešitvah, ki bodo zmanjšale vpliv modne industrije na okolje.

 

arhiv naročnika

Široka ponudba oblačil, obutve ter izdelkov za dom

Na spletni strani Answear so modni artikli iz najnovejših kolekcij in v skladu z najnovejšimi svetovnimi trendi za ženske, moške in otroke vseh starosti ter nova kategorija Home & Lifestyle s široko paleto unikatnih izdelkov za dekoracijo doma.

Dodatne edinstvene ugodnosti iz sveta mode

Answear omogoča ekspresno dostavo v 48 urah, kar je hiteje od večine konkurentov. Hkrati bodo člani Answear Cluba lahko z vsakim nakupom pretvorili 10 odstotkov vrednosti izdelka v točke, kar jim bo znižalo znesek izbranega artikla za 50 odstotkov ob naslednjem nakupu. Prav tako Answear vsem strankam zagotavlja brezplačno dostavo in vračilo izdelkov za vsa naročila nad 50 €.

arhiv naročnika

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.