Bivša žena slavnega glasbenika: Impotenten je in že več mesecev se ni umil

D.Ži
11.11.2020 07:00

Phil Collins se te dni sooča s kupom neprijetnih obtožb, ki jih je proti njemu natresla bivža žena. Ta zahteva tudi polovico hiše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako romantično je bilo na njuni poroki leta 1999.
Reuters

Bivša žena Philla Collinsa Orianne Cevey, s katero je kasneje spet začel razmerje, na sodišču trdi, da pevec smrdi, saj se ni umil že mesecev in da je impotenten. Ceveyjeva je v ponedeljek miamijskemu sodišču predala kup papirjev, s katerimi ga obtožuje, da je odstopil od dogovora, da bo polovica 40 milijonov dolarjev drage vile njena. Svojega bivšega zdaj opisuje kot zanemarjenega dolgočasneža, ki si ni umival zob in ki je pod prho stopil le vsakih nekaj mesecev, piše Page Six. Spominja se, da je leta 2017 začel popivati in da je pogosto izgubljal zavest zaradi kombinacije alkohola in zdravil na recept, sesul se je celo med nastopom. Leta 2019 naj bi postal le še bolj depresiven, zamaknjen in agresiven, zlasti po operaciji hrbta. Odvisen naj bi bil od antidepresivov in protibolečinskih tablet.

Reuters

"Ni mogel seksati," se spominja bivša in dodaja, da Collins že davno ni več sposoben ustvarjati novih skladb. Zanemarjal naj bi tudi svoje otroke. Collinsovi odvetniki trdijo, da je njena izjava polna laži, škandalov in predrznih obtožb, ki nimajo nikakršne povezave s pravnimi zahtevami. Trdijo, da ima pevec resen nevrološki problem, zaradi katerega mora vsak dan jemati močne  tablete. Ceveyjeva in Collins sta bila poročena med letoma 1999 in 2008, po ločitvi se je ona poročila s Charlesom Mejatijem, a leta 2015 spet pristala s Collinsom, ki ji je v zameno za ločitev od Mejatija obljubil pol hiše. Letos se je zaljubila v 31- letnega Thomasa Batesa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta