(BLOG) Kako sva začela negovati svoji bradi in pristala sredi hude drame

Denis in Miha sta ves mesec pridno svoji bradi negovala z izdelki vrhunske znamke Bulldog, zdaj pa je na vas, da odločite, komu je kosmati podvig uspel bolj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novinarja časnika Večer, Miha Dajčman (levo) in Denis Živčec (desno), se pravkar spopadata za naj bradača meseca. Sta šamponirala in vtirala dovolj?
Miha Dajčman

Grozno dramatična situacija se je razvila. Najin bradati mesec se je bolj ali manj iztekel. Če sva skozi tedne drug drugega tovariško opominjala, kako morava skrbeti za svoja obrazna grmička - "Miha, ne pozabi na Bulldogov balzam", "Denis, si danes nanesel Bulldogovo negovalno olje?, "Si šamponiral?" - sva ob izteku akcije vsak na svojem bregu. Pravkar na Večerovem uradnem instagram profilu v Storyjih poteka noro vznemirljivo tekmovanje, kdo od naju bo postal bradač meseca. Je Dajčmanovo gostoraslo razkošje, ki ima v vseh letnih časih pomirjajoče topel jesenski odtenek sploh mogoče premagati? Je Denis šamponiral in vtiral dovolj? Resnica bo kmalu prišla na dan in o njej soodločate vi. 

Ne glede na razplet, pa sva na nek način oba zmagovalca, saj je najin barber, ki sva ga vmes zavoljo razrasle situacije vendarle morala obiskati, opazil, da sta najini bradi bolj negovati kot kadarkoli.

Če kaj, sva se v mesecu z Bulldogom naučila nekaj bradne discipline. Navlekla sva se rutine in nekaj ritualov bo še naprej ostalo del najinih vsakdanov. Ali bova še naprej tako zavzeto šamponirala z Bulldogovim šamponom, ki je hkrati tudi balzam, ne bova obljubila, se bova pa trudila. Bova pa pri roki vselej imela Bulldogovo originalno olje za brado. Brez zavijanja v celofan in leporečenja ... Res gre za izdelek kot se šika. Hitro se vpije in mehča brado, vsebuje aloe vero, olje kameline in zeleni čaj. Zasnovano je bilo posebej za mehčanje, lažje oblikovanje oblikovanje in nego brade, ki je po uporabi olja opazno bolj sijoča, ne da bi pri tem delovala mastno.

Med najinimi zmagovalci je tudi Bulldogovo originalni balzam za brado, v ljubki okrogli škatlici. Vsebuje aloe vero, kamelinovo olje in zeleni čaj. Zasnovan je posebej za mehčanje, nego in vlaženje brade. Balzam se vpija izjemno hitro, brada je lepo oblikovana, koža pod njo pa nahranjena in mehka. Ob uporabi balzama je brada bolj zdravega videza in manj srbeča. Ker nihče nima časa in volje se neprestano praskati. Bulldog je držal besedo, da razume moške in omogoča enostavno domačo nego, brez živalskih sestavim in v embalaži iz recikliranih materialov. Tako se je za vrhunsko izkazala tudi Bulldogova originalna vlažilna krema. Med nama je sicer kakšno desetletje razlike, a za skrb za kožo ni nikoli prepozno. Ta krema, zasnovana posebej za nego moške kože, vsebuje aloe vero, kamelinovo olje in zeleni čaj. Ob njeni uporabi je koža navlažena, bolj zdrava in mehka, brez mastnih sledi na obrazu.

Prijetno mehka in negovana sva - kar pobožajte naju! -  zdaj pa z nervozo v očeh čakava le še na rezultat vašega glasovanja. Bradati drami torej ni videti konca. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta