Dino Merlin razprodal marčevski koncert v Stožicah, zdaj je napovedal še drugega

Damijana Žišt Damijana Žišt
09.01.2024 14:16

V ljubljansko Areno Stožice prihaja bosanski pevec Dino Merlin, ki je poleg prvega napovedanega koncerta za 1. marec letos, ki je že razprodan, napovedal še dodatni koncert, ki bo 2. marca, prav tako v Areni Stožice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Priljubljeni bosanski pevec Dino Merlin razprodal svoje koncerte.   
Željko Vidinović

Priljubljeni bosanski pevec Dino Merlin, ki se znova vrača na slovenske glasbene odre, je za 1. marec letos že razprodal ljubljansko Areno Stožice, zato je najavil dodatni koncert, ki bo dan pozneje, 2. marca, prav tako v Areni Stožice. Prodaja vstopnic se je že začela. To bosta Merlinova drugi in tretji koncert v Areni Stožice. Nazadnje je na velikem odru stal leta 2015 v okviru svetovne turneje "Hotel Nacional", ki je širom štirih celin privabila skoraj milijon obiskovalcev. Dino Merlin trenutno koncertira v okviru turneje Mi, poskrbel pa je za pravo "merlinomanijo" saj je v manj kot mesecu dni razprodal kar 12 aren v regiji in sicer v Zagrebu, Beogradu, Skopju, Puli, Portorožu, Reki, Zadru, Osijeku, Varaždinu in v Ljubljani.

V začetku marca bo svojo zvesto publiko v Areni Stožice razveseil dvakrat.
Željko Vidinović 

Z izjemnim šovom, premišljeno sestavljenim programom ter izborom pesmi, tako novih kot starih, v popolnoma novi preobleki, bo Dino Merlin na koncertnem spektaklu v Areni Stožice 1. in 2. marca znova dokazal, zakaj pridobiva občinstvo vseh generacij, pravijo organizatorji koncerta. Poleg dobro znanih večnih uspešnic iz njegove bogate glasbene kariere bo občinstvo prvič v živo deležno tudi nekaterih najnovejših hit singlov ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", "Krive karte", "Kako da ti kažem" in "Skoro će zima"). Vizualni vtis šova bo poleg premiere najnovejših pesmi s prihajajočega 12. studijskega albuma dopolnjen s posebnimi scenskimi efekti, ki bodo nedvomno dodali poseben čar njegovim glasbenim spektaklom, znanim po najvišjih produkcijskih standardih. Gre za nadaljevanje posebne zgodbe Merlinovega specifičnega glasbenega izraza, zaradi katerega ta legendarni kantavtor že štiri desetletja kraljuje v popularni glasbeni kulturi teh krajev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta