(FOTO) Lepa olimpijka priznala: "Imam 42 let in sem še nedolžna, moški mi pišejo, da sem stara"

D.Ži
08.08.2024 10:22

Športnica pravi, da je bilo ohraniti nedolžnost težje kot dokončati fakulteto, zaradi svoje vzdržnosti pa je pogosto deležna zbadljivk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lolo Jones še vedno čaka na pravega. 
Profimedia

Ameriška atletinja Lolo Jones slovi kot ena najlepših športnic in je trikratna svetovna prvakinja, ki je nastopila na poletnih in zimskih olimpijskih igrah, kjer je tekmovala v bobu. 

42-letna športnica je že pred več kot desetimi leti priznala, da je še vedno devica, kar se bojda še vedno ni spremenilo. Jones je namreč razkrila, da njeno ljubezensko življenje močno trpi, ker ne želi seksati pred poroko.

"Ni možnosti, da bi našla pravega človeka"

"Poskušala sem z ljudmi iz različnih družbenih slojev, tudi s kolegi športniki, a vedno je sledil razhod in moje srce je bilo zlomljeno. Odločena sem, da bom prvič stopila v razmerje v zakonu, a ne morem najti pravega moškega," je rekla v intervjuju.

"To je bila napaka, ki je uničila vse moje zmenke. Nisem imela možnosti. Vedno sem razmišljala, kako naj mu to povem, ali naj počakam, da me spozna kot osebo, ali naj preprosto spustim bombo," je pojasnila. Opazila je, da jo ljudje zaradi njene odločitve pogosto zbadajo.

Pravijo ji, da je stara

"Pogosto me zafrkavajo, ker sem se odločila, da pred poroko ne bom seksala. Fantje mi pošiljajo sporočila, da sem stara. Da sem oprana in da moram s tem končati. In tako vpijem. Kje si, bog?" je rekla in dodala, da je že izčrpana zaradi spodletelih zmenkov. Drugim devicam sporoča, da je bila njena odločitev najtežja stvar, ki jo je naredila v življenju.

"To je težje kot treniranje za olimpijske igre. Težje je biti devica pred poroko kot dokončati fakulteto. Zamikalo me je, imela sem veliko priložnosti," je povedala Jones, ki je danes v Parizu producentka mednarodne televizijske oddaje o olimpijcih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta