(FOTO) Obe sta svetlolaski: Ana Roš se je fotografirala s hčerko, 18-letnica odrašča v pravo lepotico

D.Ži
24.10.2022 09:37

Naša najbolj zvezdniška kuharica se ni mogla upreti, da ne bi hčerkin vstop v polnoletnost obeležila tudi na spletu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ana Roš zadnje časa vsake toliko nepričakovano na široko odpre vrata v svoje zasebno življenje, kar vselej navduši njene spletne sledilce, ki tako našo najbolj zvezdniško kuharsko mojstrico spoznajo v bolj intimni luči. Tako je pred dnevi objavila fotografijo, na kateri vidimo, kako se stiska k svojemu novemu partnerju, tokrat jo nasmejano vidimo ob hčerki. In ta odrašča v izjemno čedno mlado damo. 

Ana Roš je mama dveh otrok, sinu je ime Svit, hčerki pa Eva Klara in ta je v začetku septembra postala polnoletna. Mama se ni mogla upreti, da ne bi tega tako posebnega dneva počastila tudi na spletu. Objavila je nekaj zelo simpatičnih, razposajenih utrinkov s svojo mlado lepotico, ki je prav tako ljubko nakodrana svetlolaska. 

"Vse ni vedno samo kuhanje. Vrhunski chef je najprej velik v svojem srcu. Eva Klara, si moja največja zvezda, Zato je lahko ena plus ena Dve. Michelin Guide, hvala, da prepoznavate moje delo in bitke. Vedno pa bom najprej mama, šele nato chefinja. Mimogrede, imam še sina, tako da je dve plus ena tri," je Ana zapisala ob fotografijah. Jasno je, kaj mednarodno cenjena chefinja, po novem tudi lastnica pekarne v Ljubljani, v življenju dojema za svoj največji uspeh. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta