(FOTO) Oče otroka je nogometni zvezdnik: Najlepša športna novinarka v zapeljivi obleki pokazala zaobljeni trebušček

D.Ži
08.06.2023 12:27

Še malo, pa bodo trije. Atraktivna Diletta Leotta in Loris Karius že nestrpno odštevata do prihoda novega družinskega člana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Svetovno znana italijanska športna novinarka Diletta Leotta je te dni pozirala v zelo oprijeti črni obleki z velikimi razporki in globokim dekoltejem, poglede pa je pritegnil tudi njen vse bolj zaobljen nosečniški trebušček, ki nakazuje, da se dan poroda bliža. 

Skodrani lasje in nežno ličenje so lepo dopolnili njeno zapeljivo podobo. Mnogi menijo, da je najlepša športna novinarka na svetu. 

"Žariš", "Kako lepa nosečka", "Popolna", "Čudovita", "Komaj čakam, kakšen bo tvoj otrok" so nekateri izmed komentarjev. Lepa Diletta pričakuje svojega prvega otroka z nogometnim vratarjem Lorisom Kariusom.

Veselo novico je sporočila pred nekaj meseci na svojem Instagramu. "Prve skupinske počitnice," je bodoča mamica zapisala ob fotografiji, na kateri pozira v seksi rdečih kopalkah. Da pričakujeta otroka, sta s partnerjem razkrila s čustvenim videoposnetkom, v katerem se poljubljata in jočeta od sreče.

"Nekaj ​​moramo povedati ... Ampak, to ste že vedeli? Pokamo od sreče! Jaz in moj trebušček. Kmalu bomo trije," sta takrat zapisala.

Novinarka je razmerje z nemškim vratarjem nekaj časa skrivala pred javnostjo, na silvestrovo pa sta delila svoje prve skupne fotografije.

Priljubljena Italijanka je zaslovela ob nogometnih igriščih, od koder že nekaj let poroča s tekem lige prvakov in Serie A. Na Instagramu ima kar 8,6 milijona sledilcev.

Njena zadnja ljubezen je bil turški igralec Can Yaman. Mnogi so njuno zvezo podpirali in ju označili za najbolj seksi par na svetu, oktobra 2021 pa sta se razšla.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta