(FOTO) Trenutek, ki je raznežil svet: Princesa Kate ljubeče pestovala novorojenčka in mnoge spomnila na Diano

D.Ži
07.10.2022 09:42

Žena princa Williama se je kot valižanska princesa imidž očitno odločila graditi na materinstvu in nežnosti. Zaenkrat ji gre odlično.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na svojem prvem samostojnem obisku, odkar je po smrti kraljice Elizabete II. postala valižanska princesa, je princesa Kate odšla v porodnišnico okrožne bolnišnice Royal Surrey v Guildfordu.

Profimedia

Za to priložnost je žena princa Williama izbrala elegantno rumeno obleko, v kateri je očarala javnost, simpatije pa požela s svojo materinsko ljubeznivostjo. Med ogledom porodnišnice je Kate v naročje vzela enega od novorojenčkov, fotografije nežnih trenutkov pa so raznežile oboževalce po svetu.

Catherine Princess of Wales Catherine Princess of Wales visit to Royal Surrey County Hospital, Guildford, UK - 05 Oct 2022 The Princess of Wales will visit the Royal Surrey County Hospital's maternity unit to hear about the holistic support it provides to pregnant women and new mothers to ensure they receive the best possible care throughout and beyond their pregnancies.,Image: 728312226, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no

Številne je s svojo dostopnostjo in nežnostjo spomnila na pokojno princeso Diano, ki je z otroki vselej imela prav posebno vez in se z njimi pogosto srečevala.

Profimedia

Med enim od svojih javnih nastopov je doživela tudi čudovit trenutek z deklico, ki jo je spontano objela, nasploh jo imajo otroci zelo radi.

Profimedia

Po Diani je nasledila naziv valižanske princese. Njena pokojna tašča ga je obdržala tudi po ločitvi od princa Charlesa, danes kralja Karla III., in ga uporabljala do svoje mnogo prezgodnje smrti leta 1997.

Sprva je bilo rečeno, da se bo Kate v javnost vrnila po velikonočnih praznih, a to je bilo še preden so ji diagnosticirali raka.

Čeprav je Charlesova druga žena Camilla leta 2005 s poroko nasledila Dianin naziv, ga zaradi preveč močne povezave s pokojno princeso ni želela uporabiti in se je predstavljala kot vojvodinja Cornwallska, zdaj pa je kraljica spremljevalka.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta